Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 08/08-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AaB - AGF
Liga: Superligaen
Udfald: under 2,5 mål
Units: 3
Odds: 1.90
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

onside 1,90 - bet365 1,88 - vent med at spille i asien - ellers dropper hele markedet lynhurtigt og i ødelægger det for hinanden.

Jeg synes at oddset på underen i den jyske klassiker mellem AaB og AGF ser ret spiseligt ud.

ingen af holdene har sprudlet offensivt i deres første kampe.

AaB scorer godt nok 2 gange i Parken, men det er på en afslutning fra en meget spids vinkel (lav xG)  som Grabara normalt skal holde, og så er det en kæmpe foræring efter flipperspil i FCKs defensiv. Og de begynder først reelt at skabe chancer da de spiller 11 mod 10. Hjemme mod FCM skaber de intet, men FCM lukker så også godt i den kamp selvfølgelig. I den 3. kamp spiller AaB så 0-0 i Silkeborg.

Lucas A er selvfølgelig stadig ikke med. Rufo er skadet, van Weert solgt, og Prica er ikke stemplet ind efter sommerferien endnu og Kusk bliver ikke brugt særligt meget pt. Så der mangler også lidt offensivt for AaB pt.

AGF har haft store offensive problemer uden topscorer Patrick Mortensen, der stadig ikke har været i truppen i denne sæson, og jeg forventer heller ikke den store rolle til ham mod AaB endnu. AGF har også mistet de to offensive backs, Diks og Højer i sommers. Thorsteinsson er kun god nogle gange, og Kurminowski og Kahl ser spændende ud, men mon ikke de skal have lidt mere tid før man kan forvente rigtig meget fra dem.

AGFs defensiv har fået tilgang af stærke Bisseck og har også fået erstattet Grabara fint med Hansen i målet. Og defensivt har det været fornuftigt. Og Randers scorer godt nok 2 mål mod AGF men Greves mål var noget heldigt. Også Brøndbys mål mod AGF i første runde, opstår jo udelukkende på baggrund af en fejl af AGF.

AGF skaber næsten intet i deres to første kampe mod Brøndby og FCN, men mod Randers skaber de så deres første store chance, som de scorer på. 

Så jeg synes at underen virker mere sandsynlig end over 2.5 mål her og derfor virker 1,90 lidt for højt.

Tippet 05/08-2021, 12:34
Opdateret 08/08-2021, 19:58