Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 15/08-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: OB - Silkeborg
Liga: Superligaen
Udfald: Begge hold scorer
Units: 4
Odds: 1.86
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

onside selvfølgelig samme odds

OB er kommet lidt ned på jorden igen efter en flot start, men nu tager de imod oprykkerne Silkeborg og de bør gå efter sejren på hjemmebane her.

Offensivt har det set ok ud for OB og Sabbi og Bashkim har set farlige ud lidt på skift. Derudover er der masser af offensive muligheder med Jebali Frøkjær Fenger og Lieder. Og skal man jagte en scoring til sidst kan også Okosun sættes ind fx.

Kun mod FCK har OB ikke scoret i de første 4 kampe.

Defensivt har OB indkasseret 7 mål i de første 4 kampe og Tverskov, der har været vigtig for OBs defensiv de senere år, er endnu ikke startet inde, men det kan være han gør det her selvfølgelig.

Silkeborg har imponeret med flot spil og de er gode til at holde på bolden og de skal nok kunne drille OB i store perioder af kampen her. De spillede de første 3 kampe 0-0 men der var også en del tilfældigheder indblandet i det, for der har bestemt været chancer i SIFs kampe, og Silkeborg ligner ikke et hold der kommer til at spille mange flere 0-0 kampe.

Nu har Silkeborg fået den forventede topscorer Helenius tilbage og det gjorde en masse godt for Silkeborgs slutprodukt i kampen mod Viborg, som Silkeborg vandt 4-1. Den kunne dog lige så godt være endt 3-3, for der var masser af chancer i begge ender. Det tror jeg også vi kan få her.

Kampen dør nok ikke ved 1-1, men odds på begge hold scorer er næsten det samme som på over 2,5 mål, og jeg tager derfor Begge hold scorer til 1,86 fremfor over 2,5 til 1,90, men det er marginalt. Samtidig kan jeg også godt se odds på Silkeborg falde, hvilket også vil gøre Begge hold scorer endnu mere sandsynligt.

Tippet 10/08-2021, 12:21
Opdateret 15/08-2021, 18:55