Eksperten: Werder77
Dato: Mandag d. 16/08-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Vejle - AaB
Liga: Superligaen
Udfald: over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

Vejle har spillet nogle sjove kampe her i starten under Carith Falch, som gerne vil spille offensivt og presse højt. Det har indtil videre mest resulteret i at Vejle har indkasseret en hel del store chancer og mål imod. Dog ser Vejles offensiv med Faghir Sousa og den nye græker også ok spændende ud, og især hjemme mod Brøndby skabte de et hav af chancer. I kampene mod Randers og FCM har de haft det lidt sværere, men AaBs defensiv bør de nok kunne true hjemme foran egne fans i Nørreskoven.

AaB har nemlig ikke været alt for imponerende defensivt og jeg tror godt de kan få problemer her i Vejle. AaB har, ligesom Vejle, spillet nogle relativt chancerige kampe her i sæsonstarten. Deres nye angriber Makaric startede inde sidst for første gang, så han bør komme endnu tættere på topformen nu, og så har de også stadig Prica og Prip. Jeg regner faktisk også med at Kusk er tilbage igen, efter at han måtte sidde over sidst, og det er en god nyhed for et over spil selvfølgelig. Det er i hvert fald hvad jeg har hørt.

(red 15/8 kusk er desværre ikke blevet klar selvom det kun er en nakke skade så hold lidt igen med indsatsen) 

AaB vandt sidst 2-0 over AGF uden Kusk, men det var et under at AGF ikke scorede da de lagde tryk på til sidst. Det kunne AaB ikke helt modstå. AaB har også spillet 0-0 i Silkeborg men der var pæne chancer til begge hold i den kamp. Og oddset på over 2,5 mål var i den kamp faldet til 1,8ish, og den kamp kan godt sammenlignes lidt med den her på nogle punkter.

Frygter man at kampen dør ved 1-1 så spil Begge hold scorer til 1,83 i stedet, den er nok næsten lige så god, men jeg tror egentlig ikke at kampen dør specielt ved 1-1 på dette tidspunkt i sæsonen og i hvert fald ikke med Vejles tilgang. Og tendensen i ligaen har her i starten været offensivt og målsøgende spil fra langt de fleste hold.

Tippet 12/08-2021, 23:16
Opdateret 16/08-2021, 22:27