Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 19/08-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Sivasspor - FCK
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: Begge hold scorer
Units: 6
Odds: 1.90
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 122%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Bwin har 1,91.

FCK skal en tur til Tyrkiet og møde Sivasspor i Conference League kvalifikationen. Det tyder på FCK er ved at komme igang, og at de store transfers har båret frugt. FCK scorer masser af mål, men forsvaret er hullet som en si og lukker stortset mål ind i hver kamp.

Sivasspor er et noget stærkere hold end de 2 ringe hold FCK har mødt i de første runder, så danskerne skal op på dupperne hvis de skal have et godt resultat med fra Tyrkiet. Sivasspor tabte i weekenden deres kamp imod Konyaspor med 0-1, selvfølgelig ikke optimalt. Jeg tror nu nok de skal være klar. I de første par runder har Sivasspor mødt mindre god modstand, og det er ikke fordi Sivasspor bare har vundet nemt i begge kampe. I sidste runde imod georgiske Dinamo Bautami var man ude i forlænget spilletid, men endte med at gå videre. 

FCK spiller flot fodbold, og deres forstærkninger ser ud til at være stærke. Der scores masser af mål, men defensiven ser skidt ud, det kan selvfølgelig være ulempen ved at spille offensivt. Jeg synes dog de mangler en stærk midterforsvarer mere. FCK har spillet 9 kampe i den nye sæson, og i kun de 2 af dem har begge hold ikke scoret. 

Sivasspor ved godt de formentlig skal have et godt resultat, gerne i form af en sejr hvis de skal slå FCK ud, for i Parken er FCK virkelig stærke. Det er som sådan ikke nødvendig for FCK at score/vinde i Tyrkiet, men de kan da ligeså godt få en lækkert resultat med til Danmark.

FCK er pt. odds 2,15 favoritter og det overrasker mig lidt at FCK er så "store" favoritter, jeg tror nu nok de skal få deres kamp for. 

Der er flotte odds 1,90 på at begge hold scorer hos Bet365, og med FCKS første 9 kampe in mente så synes jeg dette er fremragende. Unibet og andre ligger kun omkring 1,75-1,77. Jeg satser 6 unit på begge hold scorer. Bwin har 1,91.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/08-2021, 11:42
Opdateret 19/08-2021, 22:08