Eksperten: Bjerregaard
Dato: Lørdag d. 21/08-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Blackburn - WBA
Liga: The Championship
Udfald: WBA asian 0
Units: 4
Odds: 1.86
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Kampen er sat næsten lige her, hvilket jeg ikke er enig i skal være retvisende. WBA er sammen med Fulham de klare favoritter til oprykning. Kun Sheffield United og Bournemouth bør kunne true dem i kampen om den direkte oprykning.

Begge hold har for nuværende spillet 2 kampe, og man skal derfor være opmærksom på, at begge hold skal i ilden onsdag aften. Det kan naturligvis få indflydelse på opgøret lørdag - men vi må jo spille, som tingene ligger pt.

Blackburn er noteret for 4 point, hvilket er en god start for dem. De fortjente sejren mod et Swansea hold, som er i en kæmpe omstillingsfase. Uafgjort i Millwall var hårdt tilkæmpet.

WBA startede sæsonen med 2-2 i Bournemouth, hvilket var et fint resultat og en fremragende kamp i øvrigt. Dernæst slog de Luton 3-2, hvor de aldrig burde have lukket udeholdet ind i kampen. WBA er imidlertid også i en ny fase med manager Ismail, og der vil ske fejl her i starten. Kvaliteten i holdet fornægter sig ikke. Blackburn har haft en kæmpe udskiftning i truppen, og selvom stammen på holdet næsten er den samme fra i fjor, så mangler der simpelthen kvantitet pt. De kan dårligt stille en bænk uden at rippe U23 holdet, og afgangen af Armstrong efterlader et hul i front, som de ikke har kunne finde en erstatning til endnu. Clarkson er kommet ind fra Liverpool, og jeg forventer også 1-2 flere ind fra PL inden lørdag, men det bliver ikke noget, der på den korte bane ændrer så meget.

WBA har hentet kæmpe Championship profiler ind i Mowatt og Clarke, og de har bare slottet helt perfekt ind til nu. De har mange spillere fra PL-sæsonen, og spillere som Grant og Diangana kommer til at lave meget ravage i denne sæson.

Ser vi på de to kampe i aften, onsdag. Så kan vi også se, at markedet kommer på WBA og Nottingham pt., og det bestyrker også mistanken om, at dette odds ikke har fundet sit rigtige leje endnu.

Roves har det godt på Ewood Park, og de kommer ud med fuld knald lørdag. Det er imidlertid tilskuermæssigt en af de ringere hjemmebaner i ligaen, og WBA kommer til at sælge deres 3.000 billetter, så der kommer knald på i Darwen End.

Tippet 18/08-2021, 09:36
Opdateret 21/08-2021, 17:55