Eksperten: Bjerregaard
Dato: Lørdag d. 21/08-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Ipswich - MK Dons
Liga: League One
Udfald: Begge hold scorer
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk
Resultat: VUNDET

Hold nu op en elendig start Ipswich og Paul Cook har fået. 1 point og et pinligt exit i EFL Cup. Ipswich er udskreget som en af de store favoritter i denne sæson. Det skyldes ankomsten af en meget ambitiøs ejer, der har sprøjtet mange penge ind i klubben. Et hav af spillere er kommet til - deriblandt mange profiler i League One. Opbygningen af et nyt hold tager dog som bekendt tid, og det er interessant, om der er tålmodighed med Cook - for starten har været meget tilbage at ønske. Tirsdag havde de fuldstændig styr på Cheltenham, inden de totalkollapsede i anden halvleg.

MK Dons blev ramt af granatchok lige inden sæsonstarten, da manager Martin tog jobbet i Swansea. Endnu yngre Manning er udpeget som ny manager. Et ubeskrevet blad i engelsk fodbold, men med meget gode anbefalinger fra Belgien. Planen er uden tvivl, at det høje pres spil skal videreføres, og bolden skal spilles mere, end den skal losses. Ikke noget alle League One managers er enige i.

Ovennævnte forhold giver mig en ret god fornemmelse for, at begge hold kommer på tavlen på lørdag. Ipswich kan ikke holde døren lukket pt, og MK Dons´stil indbyder til medlevende og chancerige kampe. Det kan tilføjes, at begge hold har spillet 3 kampe i sæsonen til nu, og i de kampe har begge hold scoret i samtlige. Det er svært at se, hvorfor tingene nødvendigvis skulle blive så meget anderledes på lørdag. Vi vil gerne tage vores chancer til det nuværende odds. Et tidligt marked der er kommet på underen, hvilket jeg ikke kan finde så mange gode grunde til. Den tendens burde vende.

Tippet 18/08-2021, 09:53
Opdateret 21/08-2021, 17:17