Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 18/08-2021, 12:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Rosenborg Kvinder - Dinamo Minsk Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Dinamo Minsk +3,5
Units: 5
Odds: 1.90
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Kvindernes Champions League starter i dag, og der er nogle ubehagelige kampe men bookmakerne passer alvorligt på. Der er flere kampe der ikke er odds på og nok ikke kommer det, desværre. Denne kamp er imellem Rosenborg og Dinamo Minsk.

Rosenborg er "nye" i toppen af den bedste norske kvinderække og har gjort det fint, men de blot nr. 2 og lige efter kommer the usual suspects i form a Lillestrøm og Vålerenga. Rosenborg er med i CL for første gang og har ikke fået den nemmeste lodtrækning da de kunne have mødt røvhold fra Armenien, Georgien og hvor de nu ellers kommer fra. Nu skal de møde Dinamo Minsk som har masser af erfaring fra CL.

Der er nu 2 Minsk-hold i Hviderusland, og Dinamo Minsk er vippet af pinden af Dinamo-BGU som nu er de bedste, dog er Dinamo Minsk stadig med i toppen. Dinamo Minsk har været med i CL de sidste maaaange år og bookmakerne undervurderer dem altid. De har en håndfuld afrikanere som godt kan spille bold og defensivt plejer de at være fine. Minsk har fået et lidt andet hold, men jeg tror stadig på de kan lave lidt ballade.

Sidste år mødt Minsk faktisk norsk modstand og hjemme tabte de 0-2 til Lillestrøm, men på udebane vandt Minsk 1-0 det var dog ikke nok til at gå videre. Begge kampe var i december.

Rosenborg skal være favoritter i denne kamp også ok store, men jeg synes de er gjort til alt for store favoritter. Jeg satser derfor 5 units på Dinamo Minsk +3,5 og håber de kan holde nederlaget nede på trods af udebane.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 18/08-2021, 10:55
Opdateret 18/08-2021, 19:22