Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 22/08-2021, 17:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Arsenal - Chelsea
Liga: Premier League
Udfald: Chelsea -0,5 asian
Units: 4
Odds: 1.95
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

Markedet er ret ens.

Arsenal og Chelsea mødes i eftermiddag og de 2 hold kommer fra 2 forskellige førsterundekampe. Arsenal led et grumt nederlag til oprykkerne fra Brentford og spillet så skidt ud, og Chelsea kommer fra en super sikker sejr over Crystal Palace. Odds er steget på Chelsea her til morgen og det gør jeg simpelthen bliver nød til at tage et spil på Chelsea. 

Det er utroligt så lidt de kan få ud af det i Arsenal. De køber nogle mærkelige spillere for store beløb og det virker bare ikke godt nok. I første runde tabte de 0-2 til oprykkerne fra Brentford og nok var Arsenal ramt af corona, men de stillede stadig med ok hold. Jeg er ikke sikker på træneren er den rigtige hellere, men omvendt er holdet bare heller ikke bedre. Nu skal Arsenal op imod et brandvarmt Chelsea-hold det bliver svært. Arsenal får nok flere af spillerne tilbage fra corona, men om de er helt klar vides ikke. 

Chelsea fortsatte det fremragende spil fra slutningen af sidste sæson, og de tog en sikker 3-0 sejr over Crystal Palace. Chelsea er helt sikkert en af af kandidaterne til at vinde mesterskabet og det vil være skuffende hvis ikke de er helt i top når sæsonen er slut. Jeg tror det bliver imellem dem og City, men måske kan Liverpool og United være frække også. Chelsea har købt en af verdens bedste målslugere til angrebet i Lukaku, men om han spiller i dag vides ikke helt, han er formentlig på bænken.

Odds var nede omkring 1,72 igår på Chelsea, men nu er odds oppe omkring 1,95 og det skal simpelthen spilles. Jeg ved ikke hvorfor odds er steget, men det kan være noget med Lukaku enten ikke er med eller starter ude. Det kan også være Kante som er meldt ude. 

Jeg satser 4 units på Chelsea -0,5 asian til odds 1,95 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 22/08-2021, 13:01
Opdateret 22/08-2021, 22:41