Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 22/08-2021, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Southampton - Manchester United
Liga: Premier League
Udfald: Manchester United -0,75 asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: TABT

Markedet er næsten ens.

Det bliver spændnede og se om Manchester United kan få tingene til at fungere i denne sæson. De har lavet et par stærke indkøb, og man må sige de fik en god premiere på sæsonen da Leeds blev smadret. Southampton ser svækkede ud med salg af Vestergaard og Ings og det ligner de skal rode rundt i bunden i denne sæson. Odds er steget på Manchester United her til morgen og det gør jeg tager spil på udeholdet. 

Southampton virker skrøbelige i denne sæson. De har mistet de 2 ovennævnte spillere og det var 2 af de markante spillere på holdet. Indkøbet af Armstrong til angrebet er jeg dog vild med han er en rigtig målmaskine, nu må vi se. Southampton tabte 1-3 imod Everton i første kamp, og det så ikke for godt ud. Nu skal man op imod Manchester United som så virkelig stærke ud imod Leeds som blev banket 5-1.

Manchester United har store ambitioner, men de er nu nok alligevel lidt efter City og Chelsea. Dog har man lavet et par stærke indkøb i Varane og Sancho og de bør blive 2x hits! Varane er ikke med i denne kamp, men det tror jeg Sancho er, og er han ikke har United stadig langt bedre holde end Southampton. 

Odds er ligesom i Arsenal-Chelsea steget her på kampdagen, og det gør jeg hopper op begge kampe. United skal vinde sådan en kamp her hvis de har forventinger om at spille med i toppen af Premier League.

Jeg satser 4 units på Manchester United -0,75 til odds 1,78 hos Nordicbet.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 22/08-2021, 13:32
Opdateret 22/08-2021, 17:38