Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 25/08-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dinamo Zagreb - Sheriff Tiraspol
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Under 3 mål asian
Units: 5
Odds: 1.78
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Højeste odds på markedet hos alle Kambi.

Onsdag mødes Dinamo Zagreb og Sheriff Tiraspol om en plads i Champions League. Jeg håber på sidstnævnte for så kan de få nogle smæk af de store hold i CL. Sherifferne har det ene ben i videre, men de skal lige have forsvaret deres flotte føring hjem fra første kamp. Dinamo er ikke helt i det gear de plejer, og nok skal de jagte, men Sheriff skal ingen steder, de skal bare forsvarer føringen.

Dinamo Zagreb er på papiret det bedste hold, men de fik ørerne i maskinen i sidste uge da de tabte 0-3 i Moldova. Nu skal de op og vinde med 3 mål, og det kan blive utrolig svært for de havde ikke meget at gøre med i første kamp. Kendetegnende for Dinamo i starten af denne nye sæson er de ikke scorer ret meget. Igår vandt de fx 1-0 over Lokomotiv Moskva og de sidste uger har de max scoret 1 mål.

Sheriff Tiraspol fra Moldova har ikke meget at gøre med Moldova, jeg tror jeg så 2 fra Moldova på holdet i første kamp og ellers er spillerne en blandet landhandel med mange nationaliteter. Det ændrede dog ikke på de spillede en flot første kamp og vandt 3-0. Sherifferne spiller af og til målrige kampe, men som skrevet i indledningen har de ingen grund til at satse hovedløst i denne kamp. De skal blot undgå at tabe med 3 mål så er de i CL og laver kassen.

Jeg troede faktisk linjen hed over/under 2,5 mål og det kan den da også snildt komme til at hedde. Mr Green har flotte odds 1,78 på under 3 mål asian og dette satser jeg 5 units på. Oddset er markedets højeste, og f.eks ligger Bet365 i 1,68 på denne.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 22/08-2021, 14:41
Opdateret 25/08-2021, 23:09