Eksperten: Bjerregaard
Dato: Lørdag d. 28/08-2021, 13:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Derby - Nottingham
Liga: The Championship
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.60
Chancevurdering: 66%
Spilbar ned til: 1.52
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

Samme odds ved Onsidebetting

Det her er et stort derby mellem to klubber, som indædt hader hinanden. Der står meget på spil, og det er traditionsmæssigt nogle meget målfattige og tætte opgør. 8 af de sidste 9 lokalbrag er således endt under linjen. Det kan man ikke bruge til meget i en analyse som denne, men man kan overveje, om forholdene tilsiger endnu et tæt og målfattigt opgør. Det gør de bestemt.

Derby har fået en fin start, når man tager deres katastrofale sæsonoptakt i betragtning. De slider imidlertid foran mål, og det er meget få gode offensive kort, som manager Rooney har på hånden. Kazim-Richards er langtidsskadet, og Sam Baldock er ikke en erstatning, der laver tocifret på en sæson.

Nottingham har fået en forfærdelig sæsonstart, og manager Hughtons job er i den grad i fare. Et nederlag her og han er formentligt fortid i klubben.

Begge hold sparede en del spillere i EFL cuppen, og der bliver uden tvivl maksimal tænding i kampen, men ganske givet meget svingende kvalitet på bolden. Det bliver mere en krig end noget andet. Forest spidskompetencer er i omstillingsspillet med meget hurtige offensive spillere. Det er giftigt for Derby, som har aldrende midterforsvar, og de har stået ret lavt i de fleste kampe. Det kan let give en stillingskrig.

Markedet er selvfølgelig helt med på, at der umiddelbart bliver tale om en lavtscorende og tæt kamp, men jeg synes, at der er fin værdi ved den valgte bookie.


Tippet 25/08-2021, 08:43
Opdateret 28/08-2021, 15:28