Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 29/08-2021, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: SønderjyskE - Viborg
Liga: Superligaen
Udfald: over 2,5 mål
Units: 3
Odds: 2.08
Chancevurdering: 52%
Spilbar ned til: 1.92
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

comeon med odds 2,05 er pt. højest lørdag 28/8

SønderjyskE - Viborg lugter måske ikke at mange mål hvis man spørger alle, men jeg synes nu alligevel at oddset på over 2,5 er ganske pænt hos unibet her. Især hvis man har set Viborg spille fodbold i 2021.

Viborg har nemlig været gode til at skabe chancer i deres første 6 kampe mod alle modstandere nærmest. Senest fik de en ny spændende kantspiller i spil, Said, som scorede mod AGF.

Viborg har til gengæld ikke været så skarpe når det gælder om at holde modstanderne væk fra chancer og har tilladt forholdsvis mange chancer. Deres målmand lavede også et par drops i starten af sæsonen, men måske er det ved at blive lidt bedre med ham, men helt sikker har han ikke været i hvert fald.

Det er utroligt at Viborgs angriber, Sebastian Grønning, endnu ikke har scoret for Viborg, for han har godt nok brændt et par store chancer, og har også scoret et offsidemål, som selvfølgelig ikke tæller.

SønderjyskE fik AK Jacobsen skadet i Parken senest, men det skulle ikke være så slemt med ham. AK har dog ikke set særlig skarp ud indtil videre, så hvis SønderjyskE giver spilletid til nyindkøbet Taiwo i stedet for AK synes jeg egentlig bare det ville være en fordel for spillet, da Taiwo faktisk gjorde et fint indhop i Parken mod FCK senest. SønderjyskE har også signet en offensiv hollandsk back og et par andre offensive folk, så måske det kan give lidt skub i SønderjyskEs offensiv allerede her. For SE har kun scoret 1 mål i 6 kampe, dog har der jo faktisk været chancer til mere end et mål samlet selvfølgelig.

Viborg ligner normalt et hold der går efter sejren til sidst, og det samme tror jeg egentlig SønderjyskE vil gøre under Boris, der jo har intension om at spille offensivt.

Tippet 27/08-2021, 14:09
Opdateret 29/08-2021, 15:57