Eksperten: Werder77
Dato: Mandag d. 13/09-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: OB - SønderjyskE
Liga: Superligaen
Udfald: Begge hold scorer
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk
Resultat: VUNDET

unibet 1,89 - comeon 1,86 - bet365 1,80

Så er landskampspausen overstået og superligaen står igen for døren.

Denne gang er mandagskampen en dyst mellem OB og SønderjyskE. To hold som ikke har imponeret voldsomt meget i starten.

OB som på hjemmebane skal forsøge at skabe kampen, noget som de ikke altid lykkes voldsomt godt med. Deres defensiv har været blandt de mere gavmilde i ligaen indtil videre, og de har også lige solgt deres målmand, og nu skal Bernat forsøge at udfylde Oliver Christensens store sko.

SønderjyskE har heller ikke formået at lukke særligt godt af i starten af sæsonen, hvor man forsøger sig med en mere offensiv og aggressiv spillestil, hvilket har kostet lidt.

Nu har SE dog hentet nye offensive folk ind og bl.a. Taiwo og Prosser har set ok spændende ud. Og man kan nok forvente at de 4-5 forreste vil se anderledes ud fra nu af end i SønderjyskEs første 2-3 kampe i sæsonen, hvor SE haltede offensivt. Så SE kan skimte lidt offensivt lys for enden af tunnelen tror jeg. Og i deres seneste kamp mod Viborg fik de skabt en hel del og scorede 2 mål.

OBs offensiv har været lidt svingende, men Sabbi og Lieder har bl.a. gjort det ganske godt, hvorimod man nok havde forventet lidt mere af Bashkim. Hans ventrefod har han dog stadig og den lyner fra tid til anden stadig. OB har egentlig skabt ok med chancer generelt og deres offensiv er på papiret ikke dårlig. Slet ikke hvis Sabbi begynder at score fremfor at ramme træværket hele tiden.

Så alt i alt ganske spiseligt odds på begge hold på tavlen her. 

Tippet 08/09-2021, 23:23
Opdateret 13/09-2021, 20:19