Eksperten: Bjerregaard
Dato: Søndag d. 12/09-2021, 12:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tammeka II - Nomme United
Liga: Esiliiga, Estland
Udfald: Nomme United
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 116%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Nordicbet og Kambi bookmakerne med samme odds

Opgør i den næstbedste estiske række.

Tammeka er næstsidst og er inde i en forfærdelig periode med kun 1 point i de seneste 8 kampe. Deres konkurrenceevne har igennem sæsonen været meget afhængig af, hvilke spillere som førsteholdet har kunne afgive i den pågældende runde. Førsteholdet slider også i den bedste række, og de har en ret smal trup, så profilerne fra andetholdet har gradvist fået mere og mere spilletid. Det har betydet færre minutter på andetholdet, hvilket er gået udover andetholdets præstationer. Holdet største priofil Karl Tammeorg skiftede til Elva midt i sæsonen, hvilket har efterladt et stort hul på midtbanen, og til denne kamp har anfører Dominic Laaneots karantæne efter en udvisning i seneste kamp.

Nomme har ikke haft en særlig god sæson, og de ligger kun nummer 6 - efter at de kæmpede med i toppen sidste år. Det er dog forståeligt, da de solgte deres bedste spillere til hold i den bedste række. Bla røg topscorer Matas til Tammekas førstehold, hvor han også nu spiller fast. Der er dog kommet nye gode spillere til. Unge talenter som gør sig klar til skite til den bedste række. Robi Saarma har således scoret 16 mål i 16 kampe i sæsonen, og spillere som Lars Aigro er også på vej frem. Herudover har de hentet Ander Valge på Paides overskudslager, og han har også fået en god start. Senest er 15-årige Demitri Jepihhin trådt ind på scenen og har scoret 4 mål i 5 kampe. Nommes kompetencer er i offensiven. De presser højt og spiller med meget stor risiko.

Jeg tror, at match up er suplimt for Nomme her. Tammeka laver bunker af fejl, og der vil være muligheder for mange omstillinger her. Jeg tror udeholdet udscorer hjemmeholdet her i en sikkert målrig affære.

Tippet 10/09-2021, 08:24
Opdateret 12/09-2021, 13:58