Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 17/09-2021, 20:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Vild Med Dans - 1. udstemning
Liga: Vild Med Dans
Udfald: Abdi Ulad ryger ud draw no bet ved Jannie Faurschou
Units: 5
Odds: 1.96
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 118%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: ANNULLERET

Du skal spille ved både Danske Spil (Bet365) og hos Unibet.

Jeg er hvert år tvangsindlagt til at se "Vild Med Dans", og det tænker jeg faktisk de fleste mænd er. Jeg spiller ofte på det og som regel går det nogenlunde. Dette spil går på hvem der ryger ud på fredag.

Jeg har 3 kandidater, eller det vil sige nærmere 2. 

Jacob Haugaard var pinlingt ringe og scorede kun 7 dommerstemmer, men kender man danskerne ret så får han en del seerstemmer. Vi har de seneste år haft lidt skæve typer med og der er gået Allan Simonsen effekten i den. Allan Simonsen var med for et par år siden og var ligeså ringe som Jacob Haugaard, men uge efter uge gik han videre trods dårlige dommerstemmer. Vi har også set Rolf Sørensen klare sig super ringe ved dommerne, men seerne stemte ham videre. 

Jeg tror ikke Jacob Haugaard ryger ud for en mand der kommer i folketinget fordi han mener der skal være medvind på cykelstierne får formentlig mange stemmer. :D

Derfor står det imellem den ukendte marathonløber Abdi Ulad og skuespilleren Jannie Faurschou.

Jeg hælder kraftigt til Abdi Ulad ryger ud. Nok fik han 12 point af dommerne, men han var lidt "dårlig taber" i interview efter hans dans. Blandt andet var han efter dommerne efter showet, og var jeg dommer ville jeg nok blive lidt fornærmet. Faktisk synes jeg pointe var fair, og Abdi var ikke specielt god. 

Se hans interview her: https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/utilfreds-vi-er-mere-vaerd/8845565 

Jannie fik 10 point af dommerne og ligger derfor også i den tunge ende. Normalt klarer disse "ældre" kvinder sig ikke så godt, og det er bare et spørgsmål om hvornår hun ryger ud. Jannie fremstod glad og smilende på skærmen, og så tror jeg hun har et på plusser til folk som kan huske hende fra filmen "Buster." Det er nok primært det ældre publikum som husker hende. 

Danskerne skal nu stemme, og jeg har bare sindssygt svært ved at se hvem som skulle stemme på Abdi Ulad overhovedet. En ukendt marathonløber.

Billedbladet har haft afstemning efter showet i fredags. Her fik Abdi og Jannie 1 % og Jacob Haugaard fik 2 %.

Bookmakerne startede med Abdi som favorit, men nogle har spillet på Jannie så hun nu er favorit. Dog tror Unibet stadig på Ulad og har ham som ok stor favorit. 

Jeg er enig med Unibet, men vi har nu os muligheden for et fint spil.

Hvis du satser 71,43 % af din indsats på Abdi ryger ud til odds 2,75 hos Danske Spil, og smider de resterende 28,57 % af din indsats på Janni ryger ud til odds 3,50 hos Unibet så har vi et effektivt odds 1,96 på Abdi Ulad ryger ud, og draw no bet skulle det bliver Jannie Faurshou.

Jeg satser 5 units, og husk og stem på Jacob Haugaard på fredag, han skal gerne have en del seerstemmer.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/09-2021, 13:11
Opdateret 17/09-2021, 23:08