Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 25/11-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Roma - Zorya
Liga: Conference League
Udfald: Roma -2 asian
Units: 4
Odds: 1.88
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3FaqHe5
Resultat: VUNDET

Bet365 med samme odds.

Roma har haft et par ringe kampe imod Bodø Glimt i Conference League, men heldigvis for dem så kan de med en sejr over Zorya sikre sig videre avancement, men kender jeg Mourinho godt så vil han bestemt også se om han kan snyde Bodø Glimt for førstepladsen i gruppen.

Roma har vaklet lidt de seneste uger, og der er ikke nogen tvivl om at det grumme nederlag på 6-1 i Norge gav dem et hak i tuden, men de vandt trods alt i weekenden og det ser nu ikke helt ringe ud for Roma. Mostanderen Zorya er ikke det hold jeg kender mest til, men Roma var dem overlegne da de spillede ude imod dem og de vandt 0-3. Under hjemlige himmelstrøg er Roma ret gode, og jeg forventer de sidder totalt på denne kamp. 

Zorya er et ok ukrainsk hold, men så heller ikke mere. Normalt er det kun Shakthar og Kiev som kan lidt derfra. Zorya ligger nr. 5. Faktisk kan Zorya også gå videre i denne gruppe da de er blot 1 point efter Roma, så en sejr eller uafgjort til dem og drømmen lever.

Jeg tror på at Roma vinder en komfortabel sejr for klasseforskellen bør være stor trods alt, og dette går jeg med.

Odds har været bedre, men jeg synes stadig det er et fint spil med -2 asian til odds 1.88 hos Marathonbet, og dette satser jeg 4 units på. Jeg synes perioden med at poste spil tidligt i denne periode er farligt for der kan ske så meget med alle mulige nyheder, så derfor afventer jeg med at tage spil i tiden. Det kan give dårligere odds end hvad man har kunne få, men faren for et eller andet covidudbrud er også mindre. 

Held og lykke til dem der følger. 

CDbjerg..

Tippet 24/11-2021, 11:08
Opdateret 26/11-2021, 08:07