Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 12/05-2022, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovison - Semifinale 1 top 3
Liga: Musik
Udfald: Norge kommer i top 3
Units: 5
Odds: 1.75
Chancevurdering: 66%
Spilbar ned til: 1.52
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Bemærk spillet først afgøres efter finalen lørdag d. 14 er afsluttet. Resultaerne fra semifinalerne holdes altid hemmelige til efter finaleshowet. :)

Tirsdag går det løs med Eurovisons første semifinale og jeg glæder mig til det er overstået. Det har været stressende og hårdt, men lad os håbe det giver noget kapital. 

Dette spil går at Norge kommer i top 3 i semifinale 1. Det tror jeg!

Norge stiller med Subwoolfer og sangen "Give That Wolf A Banana." Det er en skør, men ret godt produceret pop/dancesang. Man bliver glad i låget, og dette er helt sikkert noget seerne kommer til at elske. Norge er stensikkert i finalen, og jeg tror de kan få en topplacering i denne semifinale. 

Ukraine vinder formentlig denne semifinale, og så ser det ud til Grækenland kommer i top også. Dog har Subwoolfer allerede viftet en stjernegod ballade af pinden da de slog Elsie Bay i det nprske MGP. Norge Holland er også en fin ballade og Armenien også lidt stille, dog ikke så meget som de andre. Jeg tror folk vil have fest og farver og stemmer ulvene til tops. Juryen kommer heller ikke til at slagte Subwoolfer selvom det ikke er noget juryguf, men sangen er godt produceret og koregrafien er i top. Ulvene bliver overhovedet ikke hæmmet af solen er defekt. 

Det som er sket her under prøverne er at der er en stor "sol" på scenen hvorfra der skulle kunne komme en masse lys og farver. Desværre er solen gået i stykker, så den er bare helt kulsort kedelig! Mange af landene har brugt flere måneder på deres sceneshow, og nu her i sidste øjeblik bliver intet som landene havde forestillet sig.

Hør Norges sang her:


Mr. Green har odds 1.75 på Norge kommer i top 3 i semifinale 1 og dette satser jeg 5 units på. Er du heldig kan du fange lidt bedre odds på Betfair Sportsbook.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 08/05-2022, 23:58
Opdateret 15/05-2022, 12:52