Tipster: CDbjerg
Date: Onsdag d. 06/07-2022, 21:00
Sport: Fodbold
Event: EM Fodbold Kvinder - Topscorer
League: EM Kvinder
Bet: Ellen White
Units: 3
Odds: 10.00
Chance assessment: 12%
Correct odds: 8.33
Betvalue: 120%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Result: TABT

Kvindernes EM i fodbold starter d. 7 juli, og der kommer til at være et hav af spil på denne turnering. Jeg har haft kig på topscorerspil længe, men har simpelthen ikke fået dem postet, og nu har Bet365 været fornuftige og fået slashet markedet. Dog er der flere bookies der har flot værdi, og jeg poster 4 forskellige topscorerkandidater, alle høje odds og self lidt langskud. 

Man kan ikke undgå at komme uden om Englands 9er Ellen White. Hun er en gammel rutineret målræv der til dagligt slår sine folder hos Manchester City. Hun har ikke så god teknik som f.eks Miedema, men hun står de rigtige steder og hun er fornuftig på hovedet. White blev faktisk topscorer til kvindernes  VM i 2019 med 6 mål. 

Hun har ikke scoret ret meget i Premier League i denne sæson, men det er gået fint på landsholdet. Her har hun scoret 10 mål i 8 kampe. Hun skal nok være der i hvad man må formode bliver hendes sidste EM, hun er 33 år. 

England er en af favoritterne til at vinde EM, og det er fordi de har hjemmebane. Fodboldkulturen er kæmpestor i England også selvom det er kvindefodbold, så opbakningen er enorm, men England har også et virkelig stærkt hold. England er i en forholdsvis nem pulje med Norge Østrig og Nordirland, og det velnok kun Norge der kan drille englænderne. 

Man kan spekulerer i England slår Norge og Østrig i deres 2 første kampe og så sparer en masse spillere i den forventede "walkover" imod Nordirland, men gør man det når man er på hjemmebane? Jeg tror nok vi skal se de bedste, men lad os se. 

Jeg satser ihvertfald 3 units på Ellen White som topscorer til odds 10 hos Mr. Green. Odds startede i 15-17, men det hele blev sat ned da Spanien mistede deres topangriber Hermoso, men hun var sat til et latterligt odds. 

Bet365, Nordicbet og Danske Spil er helt nede på odds 5.5 på Ellen White og det er sgu lavt, men odds 10 er flot og den får 3 units. Odds burde være 6-7-stykker. Chancevurdering sat skævt da dette er et langskud. 

Vær opmærksom på at reglen om dødt løb gælder. Så ender flere spillere på samme antal mål divideres odds med antal af spillere. Giver spiller X odds 10 men deler førstepladsen med en anden så får man odds 5.

Held og lykke til dem der følger. 

CDbjerg..

Tippet 21/06-2022, 17:51
Opdateret 31/07-2022, 20:54