Tipster: CDbjerg
Date: Fredag d. 24/06-2022, 19:45
Sport: Fodbold
Event: Serbien Kvinder - Japan Kvinder
League: Venskabskamp kvinder
Bet: Serbien draw no bet
Units: 1
Odds: 7.50
Chance assessment: 15%
Correct odds: 6.67
Betvalue: 113%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Kambi med samme odds.

Som skrevet tidligere er der en masse venskabskampe lige nu da flere hold skal spille EM, Copa America og, asiatisk cup så er der faktisk også VM-kval. 

Denne kamp er imellem Serbien og Japan. 

Serbien stormer frem på kvindesiden, og de gør det ret så godt! For et par år siden var de ringe, men der er virkelig sket noget. 

Mest imponerende er at Serbien senest de spillede slog Tysklands kvinder med 3-2. Meget meget imponerende. Det går faktisk så godt at Serbien efter 8 kampe spillet ligger nr. 2 med 18 point, blot 3 point efter Tyskland og over udemærkede hold som Portugal og del dels Tyrkiet. De 2 nederlag er kommet i Tyskland og i Portugal, begge ret forventet. Formen er fantastisk og Serbien har vundet 7 kampe i streg. Nu skal de dog op imod en "sværvægter."

Japan var for en håndfuld år siden et at verdens bedste hold, men det er gået ned af bakke de seneste år. Japan blev verdensmestre i 2011, tabte finalen i 15 og blev 2er til OL i 12. Tiden er dog ændret og Japan er ikke helt på toppen. De har primært spillere fra den udemærkede hjemlige liga, og så har de enkelte ude i Europa. Anfører Kumagai er den mest kendte og hun slår til dagligt sine folder i Bayern Munchen, men hun er ved at være oppe i alderen med hendes 31 år. 

Japan kommer med stor trup da de skal spille Asiatisk Cup midt i juli og det er et ganske fint hold. Dog tror jeg de får problemer i Serbien som Tyskland gjorde. 

Det er noget andet at spille i Japan og så nu skulle spille imod europæisk modstand, og med et Serbien-hold med mega selvtillid kan Japan få problemer. Japan er faktisk også tit ret ugidelige og gør ikke mere end nødvendigt, så jeg kunne godt forestille mig de skiftede mange! Japan scorer generelt heller ikke mange mål og jeg husker tydeligt til VM hvordan de havde store problemer imod et ringe hold som Argentina. 

Jeg synes Japan er gjort til alt alt for store favoritter med deres latterlige odds 1.22 og jeg går med Serbien. Nok er Japan det bedste hold og de bør vinde, men jeg tror de får en svær kamp i Serbien.

Jeg satser 5 units på Serbien +1.5 asian og 1 unit på Serbien draw no bet til odds 7.5, det skal prøves. 1X er også fornuftigt. Jeg sætter lav chancevurdering på de odds 7.50.

Bruger du Twitter eller Tik-Tok så slår jeg forøvrigt også mine folder der!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 23/06-2022, 23:18
Opdateret 25/06-2022, 19:00