Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 06/07-2022, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: EM Fodbold Kvinder - Samlet vinder
Liga: EM Fodbold Kvinder
Udfald: England vinder
Units: 5
Odds: 5.50
Chancevurdering: 21%
Spilbar ned til: 4.76
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

Ingen EM for kvinder uden mit bud på en vinder. Jeg har faktisk hele tiden haft en plan om jeg skulle lave en analyse på at enten Spanien eller England vinder EM. Heldigvis ventede jeg til det sidste så nu har jeg en stor favorit til at vinde EM.

Spanien fyldt med den ene Barcelona-spiller efter den anden for et par måneder siden mine store favoritter, men det har nu ændret sig. Spanien ER stærke og bør være i spil som samlet vinder, men de har været ret uheldige. Først mistede de deres klart bedste angriber Hermoso pga af skade, og igår kom det så ud at de nu har mistet Putellas. Sidstnævte blev sidste år kåret til verdens bedste kvindelige spiller. Hun står for mange assist og mål, og endda til Hermoso. Det er en katastrofe for Spanien at skulle mangle deres 2 bedste spillere. Jeg håber de kommer langt, men værdien er ihvertfald væk.

England er mine klare favoritter. De har en massiv hjemmebane under hele turneringen og det skal man ikke kimse af. Holdet er også hamrende stærk med flere store spillere fra Premier League. Især Mead og Hemp er nok dem man skal holde øje med. 

England er i en forholdsvis nem pulje, og kun Norge bør give lidt problemer. I kvartfinalen skal England desværre møde nr. 2 fra gruppen med Spanien, Tyskland og DK (Finaland har 0 % chance. Her forventer jeg Spanien vinder puljen, men man kan ikke udelukke at Tyskland kan nappe førstepladsen efter Spanien er blevet hæmmet. 

I en evt. Semi venter formentlig Holland eller Sverige. Holland har England lige smadret 5-1 i en venskabskamp op til VM. 

Jeg tror og håber på en finale mellem England og Spanien, men det kan ogsp snildt blive England mod Frankrig. England vil være favoritter i alle de nævnte opgør som tingene er lige nu. 

Jeg satser 5 units på England til odds 5.5 hos Nordicbet. På Betfair kan du nok også fange odds deromkring. Bet365 har odds 5.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 06/07-2022, 11:07
Opdateret 31/07-2022, 20:55