Tipster: CDbjerg
Date: Onsdag d. 27/07-2022, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Tyskland Kvinder - Frankrig Kvinder
League: EM Fodbold Kvinder
Bet: Frankrig vinder(forbedret odds)
Units: 2
Odds: 3.08
Chance assessment: 34%
Correct odds: 2.94
Betvalue: 105%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Betfair børs med 3.15 minus kommission.

England kom igår helt overlegent i finalen ved kvindernes EM, nu skal vi have fundet den sidste deltager. Enten Tyskland eller Frankrig skal i finalen. Jeg forventer en fysisk og måske taktisk kamp, men også en fed kamp imellem 2 stærke hold.

Der var ikke mange der havde regnet med Tyskland i denne turnering. De er igang med et mindre generationsskifte så det var ikke helt regnet med at de nu potentielt kan vinde EM, De unge "nye" spillere har dog slået til og især Buhl har været fremragende. Jeg er ikke vild med Tysklands spillestil. Det er ret Atletico Madridstyle. Komme foran og parkerer bussen. eller lette foden fra pedelaen. 

Tyskaland har slået Danmark 4-0 i en kamp hvor DK ikke fik en fod til jorden, imod Spanien synes jeg Spanien var bedst hele kampen, men den spanske keeper lavede en tidlig fejl, og Tyskland scorede efter et hjørnespark, så stod den på parkeret bus. Imod Finland var man sikret førstepladsen i gruppen men vandt nemt 3-0 over et svagt finsk hold. 

I Kvartfinalen var Tyskland meget heldige med at møde Østrig. Tyskland vandt 2-0, men resultatet lyver en del. Østrig spillede flot og de ramte stolpe/overligger 3 gange, kan faktisk godt ske det var 4 gange. Tyskland fik igen her scoret og prøvede at forsvare den hjem, men det var ikke uden kamp. Til sidst scorede Tyskland et heldigt mål hvor Østrigs målmand sparkede bolden ind på Popp.

Frankrig er jeg vilde med og har altid været. De har aldrig vundet noget så jeg kunne godt unde dem at vinde for de har virkelig et fantastisk hold med ene af stjerner. Frankrig startede med at smadre Italien 5-1 i første kamp, og her førte de 5-0 ved pausen, og der kunne snildt have stået 7-0 ved pausen. I anden halvleg slappede de af. Imod Belgien undervurderede de lidt deres modstander, men samtidigt var var Frankrig klart bedst. 2-1 endte den. Imod Island slappede Frankrig også lidt af, det lignede en sejr, men i 12 min. overtid fik Island straffe og kampen endte 1-1, meget ufortjent. 

I kvartfinalen spillede Frankrig Holland TOTALT ud af banen, og 4-0 ved pausen havde ikke været ufortjent. Frankrig brændte de vildeste chancer i denne kamp og man måtte ud i overtid, her fik Frankrig et straffespark og Frankrig vandt 1-0. Kæmpe fortjent.

Nå, hvem kommer så i finalen. Det tror jeg Frankrig gør. For mig at se har de det bedste hold og så har de mere eller mindre cruiset igennem slutrunden indtil nu. Derudover har Frankrig et helt hold med spillere der er vant til disse store kampe, og her tænker jeg på spillerne fra især Lyon som har vundet Champions League et hav af gange de senere år. 

Tyskland går en stor fremtid i møde med det fine hold, men jeg tror ikke de kommer i finalen denne gang, men nu må vi se, det kan ikke udelukkes. Jeg synes kampen imod Østrig var tankevækkende. 

De 2 hold mødtes for et års tid siden, og her vandt Frankrig 1-0 i en kamp hvor de var klart bedst. 

Markedet har Tyskland som favorit, og det har jeg det fint med, og jeg har ventet på odds steg endnu mere på Frankrig. Nøjagtig som vi så med England igår hvor markedet gik hårdt ind på Sverige. For mig at se er Frankrig smal favorit i denne kamp.

Jeg satser 6 store fede units på Frankrig går videre til odds 2.05 hos Betfair.Bet365 og Kambi med 2.00,

Jeg bliver også nød til at satse 2 units på Fransk sejr til odds 3.08 som du får under forbedret odds hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger. 

CDbjerg..

Tippet 27/07-2022, 13:01
Opdateret 27/07-2022, 23:37