Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 18/05-2019, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovision - H2H
Liga: Eurovision
Udfald: Aserbajdsjan slutter bedre end Armenien
Units: 5
Odds: 1.65
Chancevurdering: 70%
Spilbar ned til: 1.43
Betvalue: 116%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: VUNDET

Værdi er væk.

Eurovison starter tirsdag d. 14 maj med semifinale 1 og efter 2 semifinaler er der lørdag d. 18 maj finale. Årets show afholdes i år i Israel da de sidste år vandt. 41 lande deltager i år, og det kunne have været 42, men Ukraine trak sig. Der er altid en masse gode spil på ESC så sørg for at være med hele vejen. Sidste år havde jeg ca. 100 units i plus på ESC så sørg for at være med! De fleste spil vil være PRO-spil, men enkelte vil være gratis.


Dette spil går på at Aserbajdsjan slutter på en bedre plads end Armenien.


Aserbajdsjan har efter nogle fremragende år de sidste par år haltet i ESC-sammenhæng, og sidste år var eneste gang ud af 11 forsøg at de ikke kom videre fra semifinalen. Det gør de i år for de har fået den bedste position af alle da de skal synge sidst i semifinale 2, dette er en kæmpe fordel. Deres sang hedder "Truth" og synges af Chingiz. Sangen er et meget moderne popsang med et catchy omkvæd og sangen er meget opløftende i et år med mange ballader. Det er en sang som vil falde i de flestes smag, og jeg tror at juryen vil kunne lide den. Aserbajdsjan plejer at have et fremragende sceneshow, og det forventer jeg også de har i år. Derudover er Aserbajdsjan jo et af russer-landene så de skal nok hive en masse point herfra.

Aserbajdsjan har faktisk fået en del point i OGAE-afstmeningen. OGAE er alle fanklubberne i de forskellige lande. Aserbajdsjan har fået 84 point hvilket rækker til en fin 9. plads pt.

Hør Aserbajdsjans sang her: https://www.youtube.com/watch?v=iyZJ_aMw5hY

Armenien plejer også at gøre det fint ved ESC, men de har også haltet lidt efter de sidste år. De har ud af 12 semifinaler kvalificeret sig i de 10. I 2011 og sidste år er de eneste år Armenien har fejlet. I år har Armenien en okay sang som hedder "Walking Out." Sangen er svær at sætte katagori på, men noget pop/rock-agtigt. Sangen er lidt speciel, men jeg kan nu egentlig godt lide den. Dog er der ikke noget specielt over sangen, og der er ikke noget nytænkende eller noget vi ikke har hørt før over sangen. Armenien skal også synge i semifinale 2, og den er meget svær. Armenien skal synge som sang nr. 1, og det er bestemt ikke et godt tidspunkt. Der kommer SÅ mange meget bedre sange efter og Armenien kan hurtigt blive glemt. Armenien kan faktisk godt ende med at ryge ud af i semifinalen igen, den ligger ihvertfald lige på vippen. Armenien har mange russer-venner, så det bør gøre de går videre og får point, men jeg tror bestemt godt de kan ryge allerede i semien.

Armenien har i OGAE kun scoret sølle 9 point og der er langt op til Aserbajdsjan 84. De 9 point rækker til en 20. plads.

Hør Armeniens sang her: https://www.youtube.com/watch?v=q_46dy4yJwg

888 Sport har en head to head imellem Aserbajdsjan og Armenien, og her tror jeg stort på Aserbajdsjan kommer til at klare sig bedre end Armenien. Aserbajdsjan har en potentiel top 10 sang, men det har Armenien bestemt ikke, og de kan risikiere at ryge allerede i semifinalen.

Jeg satser 5 units på at Aserbajdsjan slutter bedre end Armenien til odds 1,65 hos 888 Sport. Leovegas, Unibet, og Mr. Green har samme odds. Spillet findes under bedste slutplacering.

Husk og følg mig på Twitter! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet søndag 28 april 2019 - 01:05

Tippet 04/05-2019, 11:07
Opdateret 17/05-2019, 00:27