Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 01/09-2019, 11:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Brøndby IF - Træner pr. 1. september 2019
Liga: Superligaen
Udfald: Martin Retov
Units: 2
Odds: 22.00
Chancevurdering: 5%
Spilbar ned til: 20.00
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: TABT

**spillet blev tilføjet Tippet tirsdag 19 februar 2019 - 15:39, men datoen er ændret grundet opdatering af vores site**

Et lille hyggespil!


 Martin Retov er netop blevet ansat som Brøndbys træner resten af sæsonen efter man igår fyrede Alexander Zorninger. Martin Retov er en rigtig klubmand, og det er vel netop det Brøndby har brug for lige nu efter de er blevet pisket de sidste par år af den tidligere træner.

Det oplagte valg er at Brøndby finder en stor kapacitet til trænerposten til sommer, og mange nævnes. 

Den der nævnes mest er Kasper Hjulmand som til sommer er fri af sin kontrakt med FCN. Yes, Brøndby er en stor klub, men umiddelbart tænker jeg Kasper Hjulmand hellere vil til udlandet. Han var tæt på Anderlecht for nogle måneder siden, men grundet FCNs krav blev dette ikke til noget. Anderlecht eller en anden klub i netop Belgien tænker jeg er Kasper Hjulmands førsteprioitet. 

Der er mange andre der kan komme i spil, og det er svært med sådanne spil her hvor man kan spekulerer i det ene og andet.

Martin Retov virker vellidt i Brøndby, og det er da også en stor chance han har fået indtil sommer. Som jeg skriver i starten kan det være det Brøndby mangler netop nu, og det kan være resultaterne ændrer sig markant. Faktisk lidt som vi har set i Manchester United hvor den hårde hund Mourinho var efter sine spillere, og så kom sympastiske Solskjær og har stortset vundet alle kampene.

Dette er et kæmpe langskud, men Nordicbet og Danske Spil har odds på hvem som er træner for Brøndby pr. 1 september. Det oplagte er alt andet end Martin Retov, men det kan blive et hit, og så kan det være Brøndby ikke kan komme uden om ham som deres træner i næste sæson.

Danske Spil er helt nede i odds 5 på Martin Retov som deres næste træner, og det er ikke noget værd. Det som er lidt sjovere, og bestemt er en skilling værd er at Nordicbet/Betsafe har odds 22 på at Martin Retov. pr. 1 september er Brøndbys træner. Jeg satser 2 units. Bemærk der kan være små limits på spil som dette, men så er det jo godt både Betsafe og Nordicbet har spillet. :)

Held og lykke til dem som følger.

CDbjerg..


Tippet 04/05-2019, 12:37
Opdateret 01/09-2019, 14:05