Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 21/05-2019, 03:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Game of - Thrones
Liga: Game of Thrones
Udfald: Brienne of Tarth dør før Tormund Giantsbane
Units: 3
Odds: 2.40
Chancevurdering: 45%
Spilbar ned til: 2.22
Betvalue: 108%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

**Spilstop var 29/4 klokken 3:00, men spillet står med anden dato grundet flytning til vores nye site**

Natten til mandag sendes 3. afsnit i sidste sæson af Game of Thrones. Der er ikke sket ret meget indtil nu, men det kommer der til i 3. afsnit. Der er lagt op til fuld smadder med den længste kampscene nogensinde i nogen serie/film. Game of Thrones er kendt blandt andet kendt for at ingen af personerne er sikre, og derfor kommer vi helt sikkert til at miste flere af dem man holder af i næste afsnit.


En af de personer jeg tror der er i store fare for at lade livet i serien er Brienne of Tarth. Hun er en som alle holder af, og det vil være hårdt at miste hende i serien, men det er sådan Game of Thrones er, dem man holder mest af dør som regel. 

I 2. afsnit var det meget rørende øjeblik at Brienne blev slået til ridder, den eneste kvinde der er det i serien. Det er sådan noget der ligger op til lykke men det ender brat i næste afsnit. Brienne er forrest i kampen mod The White Walkers som de bliver angrebet af i 3. afsnit. Man ser i traileren hvordan Brienne står forrest og blæser til angreb. Det kan blive meget svært for Brienne at slippe godt fra det.

Meget tyder på at Brienne of Tarth dør i 3. afsnit for odds på hun dør er lavt. Danske Spil har odds 1,30 på hun dør i 3. afsnit, og 1,40 i hele serien. Pinnacle har odds 1,38 pp Brienne dør i næste afsnit, og det er lavest af alle. 

Danske Spil har en variant på hvem der dør først af Brienne og Tormund Giantsbane, og det er over hele sæsonen, ikke kun 3. afsnit. Af en eller anden grund er Tormund Giantsbane favorit på trods af at Brienne er størst favorit til at dø i 3. afsnit. Det ser ud til på traileren at Tormund Giantsbane er at finde inde i Winterfell, og ikke ude på slagmarken som Brienne er. Odds på Tormund Giantsbane dør er oppe i 1,60 hos DS og 1,72 hos Pinnacle, så odds er ikke så langt nede som Briennes.

Jeg satser 3 units på at Brienne og Tarth dør før Tormund Giantsbane til odds 2,40 hos Danske Spil. Spillet gælder hele sæsonen så ikke kun 3. afsnit. Dør ingen af de 2 så ender spillet uafgjort, som altså er tabt.

Husk og følg mig på Twitter! :)

CDbjerg..

Tippet søndag 28 april 2019 - 00:21

Tippet 04/05-2019, 12:41
Opdateret 20/05-2019, 23:37