Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 30/05-2019, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: IH - Afrika
Liga: Island 4. Delid
Udfald: IH -7 asian
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Jeg har igennem tiden spillet på mange suspekte hold, og et af dem jeg altid kigger efter er islandske Afrika! Det er meget sjældent der er odds på, men de plejer gerne at være et par gange i starten af sæsonen. Nå de så har fået kæmpe røvfuld ser man dem ikke igen. :) Den anden dag var der odds på Afrika, og linjen på deres modstandere hed -1 asian! Udeholdet vandt kun 9-0, og sådan går det tit, eller for det meste når Afrika spiller. 

Det er noget sjovt noget når man kan spille på Islandsk 4. Delid som altsp er den 5. bedste række på Island. Island er altså ikke et særligt stor land så vi er hele ude i røven af 4 division! :) Der scores masser af mål i disse kampe og der kommer tit nogle store nederlag til nogle af holdene.  Jeg har altid fulgt med i denne række, og der er nogle hold der bare er ekstremt ringe, et af dem er Afrika. 

IH er et ganske udemærket 4. Delid hold, men de har fået en dårlig start på sæsonen, og det kan være det er derfor Bet365 har turde at sætte odds på kampen, men i dag vinder de, og de vinder stort! IH var altså i toppen af poppen i 4. Delid sidste sæson og var tæt på at rykke op. I forrige sæson var man også lige ved at rykke op og løbet af sæsonen vandt man nogle kæmpe sejre over nogle af de pivringe hold fx. Afrika. IH endte med 37 point, og Afrika med 6! IH slog Afrika med 9-0 og 5-0.

Afrika vinder meget meget sjælendt, faktisk er det også sjældent de scorer, men på Island skal man passe på at spille begge hold scorer nej, for jeg synes altid de ringe hold os kan score.  Afrika er startet 2019 med at gøre som de plejer, nemlig at at få giga røvfulde. De har tabt 0-10, 0-8, 0-2, 0-10, 1-6, 0-7 og senest 0-9.

Sidste sæson sluttede Afrika som sædvanlig sidst. De fik på forunderlig vis 6 point skrabet sammen og i de 14 kampe de spillede lukkede de 71 mål ind hvilket er ca. 5 i gennemsnit pr kamp. 

Nå, det sidste argument for at IH smadrer Afrika er at den kamp som Afrika tabte 0-10 i starten af sæsonen var imod netop  IH, så har man en ide om hvordan forskellen på de 2 hold er. 

Jeg havde håbet på en lavere linje end -7 asian på IH, men jeg vidste godt den blev høj. Jeg er dog ikke bange for ræven så jeg satser 4 units på IH -7 asian til odds 1,80 hos Bet365 som er de eneste der tør smide odds på dette. :) Jeg har smidt en hyggeskilling på 10-0 - 11-0 og 12-0 under ciffertips. Jeg ville under normale omstændigheder satse noget mere når det er så sjældent Afrika er på programmet, men -7 er mange goals, men jeg tror nu nok den går hjem. Man kan følge med live evt.

Husk og følg mig under min profil på tipperen.dk så du kan se når jeg smider spil ud, der er flere gode spil på vej til de næste dage.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 30/05-2019, 14:13
Opdateret 30/05-2019, 20:03