Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 01/06-2019, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: England Kvinder - New Zealand Kvinder
Liga: Venskabskamp
Udfald: New Zealand +2,5 asian
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det er gået af røv til den sidste uges tid, men sådan er gamet, og vi skal videre. Der er ca en uges tid til kvindernes VM starter og de forskellige hold spiller deres sidste testekampe inden det gør løs i Frankrig i slutningen af næste uge. England er en af forhåndsfavoritterne, men jeg har dem nu ikke i min top 3. Yes de er gode nok, og på en god dag kan de slå holdene som er og skal være bedre. New Zealand er et ok hold som har en ganske solid defensiv. De render sjældent ind i store nederlag imod de bedste, og kan sagtens drille England i denne sidste test som det er for begge hold.

Jeg så hele Englands kamp imod Danmark sidste lørdag, og på trods af at Danmark manglede nogle af profilerne spiller Danmark fint op med England. Danmark havde faktisk flere gode chancer, og spillede reelt set bedst i første halvleg, men kom bagud lige inden pausen. I anden halvleg kom England lidt op i gear og var det bedste hold. De vandt 2-0, måske et mål for stort efter min mening i forhold til spil og chancer, men okay når jeg nu havde England -1,5 asian.

England er ikke et hold der scorer mange mål, og de vinder tit smalle sejre selv over knoldsparkerholdene. England er spået et flot resultat til VM, men nu må vi se, jeg tror ihvertfald ikke de vinder, men de er i den nemme halvdel, så det kan være de kommer langt, men imod hold som Frankrig, USA og Tyskland ser jeg dem få det svært.

New Zealand er et ganske habilt hold som kan drille alle de store. Defensiven er fin, og som skrevet tidligere taber de sjældent stort. Dog har de i deres forrige kamp tabt 0-5 til USA, men det kan alle hold gøre når de skal til USA. De har tabt flere kampe, men det er ikke mange af deres nederlag der er store. 

New Zealand skal også til VM og man kan ikke udelukke de går videre fra puljen, ihvertfald som en af de bedste 3ere.

Jeg synes at linjen på England -2,5 er for høj, og synes den burde være lavere. Derfor går jeg med New Zealand +2,5 asian for jeg tror sagtens de kan begrænse nederlaget til 1-2-0, måske kan de score for Danmark havde faktisk flere gode chancer imod England.  Faktisk ser jeg ikke Danmark specielt bedre end New Zelaland. Bet365 har odds 1,90 på +2,5  og dette satser jeg 4 units på. 

Kampen sendes på Tv3 Max kl. 14.00 hvis du er klar på kvindefodbold. :)

Husk og følg mig under min profil på tipperen.dk, så får du mail når jeg smider de bedste spil op!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 01/06-2019, 02:16
Opdateret 01/06-2019, 16:12