Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 01/06-2019, 15:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Belgien Kvinder - Thailand Kvinder
Liga: Venskabskamp
Udfald: Belgien vinder til nul
Units: 4
Odds: 1.72
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Det er gået af røv til den sidste uges tid, men sådan er gamet, og vi skal videre. Der er ca en uges tid til kvindernes VM starter og de forskellige hold spiller deres sidste testekampe inden det gør løs i Frankrig i slutningen af næste uge.  Belgien skal ikke til VM, men det skal Thailand, og sidstnævnte får det svært til VM. Belgien er klart bedst, og bør vinde denne kamp, men jeg tør ikke spå om de vinder med flere mål, men jeg tror til gengæld at Thailand får svært ved at score i denne kamp.

Belgien er et godt kvindeholdog hører nok lige omkring til en top 10-15 stykker, ca samme sted som Danmark. Sammenligner meget med Danmark, men midterholdene er meget lidt, og svære at skille ad.  Belgien er ikke kvalificeret til VM da de i playoff røg ud til Schweiz, men de var godt med i puljespillet, men måtte trække de korteste står imod Schweiz, der dog heller ikke kom til VM.

Belgien var sidst de spillede en tur i USA, og som jeg har skrevet i min analyse til England-New Zealand kan alle rende ind i et stort nederlag til USA. Belgien tabte 0-6 og den var grim. I Belgiens 4 kampe før har de ikke lukket et eneste mål ind, så defensiven kan være god og nu skal de op imod et hold som er langt fra USAs og mange andre holds niveau.

Thailand er ikke specielt godt, og de skal nok regne med at ende sidst i deres pulje til VM, og de skal være glade hvis de bare scorer et mål. De er i pulje med USA (av), Sverige, og så Chile. Måske kan de lave lidt imod Chile, men tvivler. I sidste uge var Thailand en tur i Frankrig og spille og de blev bombaderet ud af banen. Af en eller anden gund vandt Frankrig kun 3-0, men de brændte et hav af chancer, og så brændte de så også lige TO straffespark! Thailand havde ikke et skud på mål.

Thailand er bestemt ikke hamrende ringe, men de de er et niveau under Belgien og bør blive presset i bund hele kampen, og derfor ser jeg det som svært for Thailand at komme i nærheden af at score. De scorer af og til men ikke imod hold som Belgiens kaliber, ihvertfald sjældendt.

Bet365 har odds 1,72 på at Belgien vinder til nul, og dette synes jeg er et fint odds. Jeg satser 4 units. Spillet hedder resultat/begge hold scorer, og du vælger Belgien/nej.

Husk og følg mig under min profil på tipperen.dk, så får du mail når jeg smider de bedste spil op!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 01/06-2019, 02:39
Opdateret 01/06-2019, 17:48