Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 04/06-2019, 00:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Colombia - Pamama
Liga: Venskabskamp
Udfald: Colombia -1,5,-2 asian
Units: 4
Odds: 1.70
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Colombia lader op til Copa America med en blød modstander i Panama. Colombia har et spændende hold, og de kan være darkhorses til at  vinde turneringen. Panama har jeg ofte spillet imod, og selvom jeg har vundet størstedelen af gangene, har jeg også brændt nallerne kraftigt. Fx da Panama for nyligt sensationelt spillede 1-1 imod Brasilien. Jeg vælger dog ikke at være bange for ræven, og går igen imod Panama. :)

Colombia er stærke, og har virkelig mange gode spillere og det er da også derfor de kan være holdet der overrasker Brasilien og Argentina til Copa America. De har en god blanding af unge og rutinerede spillere, fx angriberen Falcao, og han er nok gammel, men undervurder aldrig en gammel hund! :) 

Colombia har spillet flere venskabskamp den seneste tid, og resultaterne har vært fine. De har vundet 4-2 i USA,  3-1 over Costa Rica på neutral bane, 1-0 i Japan, men i sidste kamp blev det til et nederlag på 1-2 i Sydkorea. Nu er Colombia hjemme i Bogota i vante omgivelser, og de skal til Copa America med en succesoplevelse.

Panama er en sjov størrelse. Egentlig er de hamrende ringe, men nogle gange kan de godt spille med de kvaliter de nu har . Til VM sidste sommer var de elendige og tabte da også alle kampene. De har ikke vundet længe, men de har fået skrabet et par uafgjorte sammen i ny og næ. Fx var de spillet ud af banen ude imod Sydkorea (Som Colombia tabte til) og var bagud 0-2 efter 30 min, Sydkorea kunne have scoret et mål eller 2 mere. Ud af det blå scorer Panama første gang de er over midten. Anden gang Panama er over midten laver Sydkorea en stor fejl og vupti 2-2. Faktisk var Sydkorea så rystede at Panama var tæt på at vinde i overtiden.

I forrige kamp fik Panama mirakuløst 1-1 imod Brasilien. Brasilien sad tungt på kampen og førte da ogsså, men igen scorer Panama ud af de blå og Brasilien fik trods klar dominans ikke scoret. De var meget heldige Panama, men hatten af for de klarede den.

Den anden dag mødte Panama Baskerlandet og spillede 0-0.

Jeg tror Colombia vil gøre alt for at komme til Copa America med en god sejr, og de er da også langt bedre end Panama. Panama har udover kampen imod Brasilien altid haft det svært imod sydamerikanske hold og har da også tabt imod Venezuela 0-2 og Ecuador 0-1 i kampe hvor Panama har været hjemme, og det har meget at sige da det er svært at vinde ude på disse breddegrader. 

Jeg tager Colombia -1,5,-2 asian til odds 1,70 for 4 units hos Bet365. Bethard har samme odds. Er man grådig kan man prøve -2 asian til odds 1,98.

Husk og følg mig under min profil så du får en mail hver gang jeg poster de bedste spil, der er flere på vej da Copa America og kvinde VM er på trapperne.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/06-2019, 13:08
Opdateret 04/06-2019, 02:06