Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 06/06-2019, 01:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Paraguay - Honduras
Liga: Venskabskamp
Udfald: Paraguay -1 asian
Units: 3
Odds: 1.90
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Paraguay tager hjemme imod Honduras, og normalt er de stærke på hjemmebane. Der lades op til Copa America som starter i næste uge. Paraguay har haft nogle sløve år men holdet begynder stille og roligt at ligne noget igen. Det bliver nok ikke dem som der vinder Copa America, men de kan godt lave lidt ballade trods alt. Honduras minder egentlig meget om Panama, altså nogle store mørke fyre der giver den gas fysisk og med at sparke folk ned. :D Der er enorm forskel på ude og hjemme på disse breddegrader, og der er også stor forskel på Sydamerika og Mellemamerika. Derfor forventer jeg Paraguay nappper en fin sejr inden menuen står på Copa America.

Det har set skidt ud for Paraguay længe. De var jævnligt med i toppen af poppen i Sydamerika, men pludselig gik de ned med flaget. Kigger man på de seneste landskampe Paraguay har spillet kan man da godt få et tænke de er skidt kørende, men de sidste 5 kampe har været på udebane og det er svært for de mindre gode sydamerikanske hold ude.  Sidst Paraguay spillede hjemme var faktisk i oktobwer 2017, så det er ved at være ved tiden igen.

Honduras er ikke noget specielt, altså de hører da bestemt i top 10 i Mellemamerika, men der er flere hold der er et godt stykke foran dem. Honduras er ok hjemme imod de hold de nu spiller imod, men ude er der altid problemer. Honduras skal denne sommer spille Concacaf Gold Cup, og deres turnering starter d. 18 juni, men inden skal de lige tabe til Paraguay og Brasilien på søndag.

Jeg napper Paraguay -1 asian til odds 1,90 hos Bethard for 3 units, og håber de napper en sjælden hjemmesejr  de er ihvertfald bedre end Honduras.

Husk og følg mig under min profil så du får mail hver gang de bedste spil kommer!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 05/06-2019, 00:17
Opdateret 06/06-2019, 05:48