Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 06/06-2019, 02:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Brasilien - Qatar
Liga: Venskabskamp
Udfald: Brasilien -2 asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: ANNULLERET

Brasilien lader op til Copa America som starter i næste uge i netop Brasilien med at møde Qatar i nat. Qatar skal også være med i Copa America da de er inviteret sammen med Japan som speciel guests! Jeg har haft kig på kampen længe, men har været lidt ulden ved at Brasilien skulle vinde med 3. Nu er linjen nede i -2 asian og dette kan jeg ikke stå og den skal spilles. Brasiliens landstræner har meldt startopstillingen ud og det er stærkest mulige hold. På hjemmebane imod et tvivlsomt Qatar-hold, det bliver en sikker brasser-sejr.

Brasilien er et af de bedste hold i Verden, og de har egentlig vundet størstedelen af deres kampe også ret overlegent, men en enkelt svipser til VM gjorde at de røg ud. En stor skuffelse som efter VM er endt med næsten ene af sejre på nær en sensation imod Panama som på en eller anden sindssyg måde fik 1-1. Brasilien vil vinde Copa America, og det er jeg også ret sikker på de gør. Det er en kæmpe fordel for Brasilien at de har hjemmebane, og der er kæmpe opbakning for Neymar og ko.

Qatar er igang med at forberede sig til de skal holde VM om et par år, og holdet er da også okay og har nogle fine resultater. Faktisk har Qatar har netop vundet Asian Cup, og det var ret fortjent, de vandt nemlig alle kampene endda ret overbevisende. De har fået nogle gode skalpe, og det kan være de kan drille lidt til VM om et par år. Dog er de som alle andre hold bedst på hjemmebane, og på udebane imod Brasilien som spiller hjemme for første gang siden oktober 17 bliver det meget svært.

Brasiliens landstræner har udvalgt hans startopstilling, og det er hamrende offensivt og stærkt.

Startopstillingen er:

: Ederson, Alves, Marquinhos, Miranda, Filipe Luis, Casemiro, Arthur, Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus og Richarlison.

Jeg  satser 4 units på Brasilien -2 asian til odds 1,78 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil på tipperen, så får du mail hver gang jeg poster de bedste spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..
Tippet 05/06-2019, 20:58
Opdateret 06/06-2019, 05:48