Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 08/06-2019, 02:10
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Argentina - Nicaragua
Liga: Venskabskamp
Udfald: Argentina -3,-3,5 asian
Units: 6
Odds: 1.85
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Argentina møder natten til lørdag Nicaragua fra Mellemamerika, og det det bliver en meget nem sejr til Messi og Co.  Det er første og eneste kamp som Argentina spiller inden de skal en tur til Brasilien og spille Copa America næste weekend. Argentina er en af favoritterne, og de må have fået mere mod til det efter at Neymar i dag har trukket sig fra Brasiliens hold hvilket svækker dem markant. Nicaragua er dårlige, rigtig dårlige, og de er aldrig i nærheden af at komme med til VM fx. De er godt nok kvalificeret til Gold Cup, men der er der mange ringe hold der er. Forskellen er enorm, og alt andet end en komfortabel storsejr til Argentina vil være en overraskelse for mig.

Efter sidste års skuffende VM har Argentina været igang med at skifte kraftigt ud på holdet. Messi har ikke spillet meget men nu er han tilbage, og han vil vinde et trofæ med Argentina. Om det bliver i år skal jeg lade være usagt for Brasilien er rigtig store favoritter da de har hjemmebane. Dog er Neymar blevet skadet, og det er et hårdt slag for Brasilien, og det kan åbne endnu mere op for Messi og Co.

Argentina har fået nogle yngre modeller ind på holdet, og de kan gå en lys fremtid i møde for holdet har meget talent. Det er gået lidt op og ned i træningskampene, fx tabte man 1-3 til Venezuela, og i sidste kamp slog man Marokko på et sent mål.

Nicaragua er et dårligt hold. Yes de kan slå St. Vincent & Grenadines eller Burmuda, men det er en kæmpe enorm kamp at skulle spille på udebane imod Argentina med Messi i front. Jeg kan ikke lige se at Nicaragua har mødt hold af Argentinas kaliber, men de spillede fx med i Gold Cup i 17 her tabte de 0-3 til USA. Spillerne kommer mere eller mindre fra egen liga, men der er enkelte der spiller i udlandet. Fx spiller deres anfører Barrera i Guatemala, det mest målfarlige angriber Chavarria spiller i Iran, og så har de Punyed som spiller i norske Nybergssund. :) 

Der skal tankes selvtillid for Argentina, og det bør og skal der blive imod et svagt hold. Det kan være Argentina skifter lidt på holdet, men omvendt er det sidste chance for at for spillet de mange nye spillere mere sammen.

Unibet har sprøde odds som allerede er faldet lidt mens jeg har kloget mig, og jeg er helt sikker på den vil falde endnu mere. Jeg spiller 6 units på Argentina -3,-3,5 asian til odds 1,85. Fx har Bet365 kun 1,83 på 0-3 1 alm. handicap her har Unibet 2,04. Jeg kunne snildt se denne kamp ende i -4 asian, så prøv da lidt på de højere linjer på Unibet. Mr Green, Leovegas og 888 har samme odds. Forvent kampen falder hurtigt og meget. Jeg havde også taget -3,5 til 1,83 anyday så kan du ikke spille ved Unibet er det ok.

Husk og følg mig under min profil på tipperen så du får mail når de bedste spil kommer.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 06/06-2019, 14:54
Opdateret 08/06-2019, 04:20