Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 08/06-2019, 01:10
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Uruguay - Panama
Liga: Venskabskamp
Udfald: Uruguay -1,5 asian
Units: 5
Odds: 1.75
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Mine venner fra Panama skal endnu engang spille fodbold! Det blev til endnu et nederlag til Panama da de den anden nat gæstede Colombia, og måtte rejse videre med et 0-3 nederlag i bagagen. Nu står skal Pamama en tur til Uruguay som jeg ser være et stærkere hold end Colombia. Luis Suarez har været skadet den seneste tid, og han spares formentlig i aften for at gøre ham helt klar til Copa America som starter næste weekend.  Jeg forstår ikke at linjen på Uruguay nu kun hedder -1,5 og den skal spilles!

Uruguay kan være en sort hest til at løbe med Copa America trofæet. De har et stærkt hold, med en benhård defensiv en fornuftig midtbane, og et par store målscorere i Cavani og Suarez. Uruguay skal nok lave ballade til Copa America når det starter næste weekend. Nu står menuen på Panama med det hele i nat, og det bør for mig at se ende med at blive en ret sikker sejr til Uruguay. På hjemmebane i Montevideo og med god opbakning får Panama det svært.

Uruguay har det med at være ugidelige i venskabskampe, men i deres 2 sidste har de vundet med 3-0 over Uzbekistan og 4-0 over Thailand. Begge kampe på udebane og ikke med stærkeste hold. Nu er Uruguay hjemme og med virkelig stærkt hold

Panama elsker jeg at spille imod, især fordi de taber de fleste af deres kampe. De har skiftet ud på trænerposten og flere af de gamle rutinerede rotter er stoppet på landsholdet, derfor er der flere nye med.  Panama taber de fleste kampe, men af og til er de heldige med at få et resultat, fx da de meget sensationelt spillede 1-1 imod Brasilen for nyligt. 

Natten til mandag mødte Panama på udebane Colombia, og ved pausen var de nede 0-3. Colombia kunne sagtens have score flere mål, især til sidst i kampen ramte de stolpen, havde et skud der gik lige forbi, og i overtiden havde man et totalt frit hovedstød inde i det lille felt, men en dårlig dårlig afslutning gjorde der ikke stod 4-0. Panama havde enkelte forsøg, men ikke noget voldsomt. 

Uruguay forventes at stille meget stærkt i aften, men Luis Suarez er ikke at finde i startopstillingen, og jeg tænker heller ikke han kommer ind. Han er erstattes af Stuani fra Girona, og han er en giftig herre, især i hovedspillet vil Panama få store problemer med ham og ikke mindst Cavani.

Uruguays forventede opstilling:

Fernando Muslera; Martín Cáceres, José María Giménez, Diego Godín, Diego Laxalt; Naithan Nandez, Matías Vecino, Rodrigo Bentancur o Lucas Torreira, Gastón Pereiro; Christian Stuani y Edinson Cavani.

Jeg satser 5 units på Uruguay -1,5 asian til odds 1,75 hos Bet365, og faktisk satser jeg også en skilling på at Uruguay vinder til nul til odds 1,80 ved selvsamme bookmaker. Uruguay har virkelig et stærkt og rutineret forsvar, og Panama kommer sjældent frem til det store. Jeg burde nok have satset mere på Uruguay -1,5, men jeg har før brændt nallerne på dem, og at Suarez er ude trækker også lidt ned. 

Husk og følg mig under profil så du får mails når de bedste spil kommer, der kommer mange da kvinde VM starter i aften.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 07/06-2019, 16:37
Opdateret 08/06-2019, 03:07