Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 09/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Brasilien - Honduras
Liga: Venskabskamp
Udfald: Brasilien -2 asian
Units: 5
Odds: 1.78
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Brasilien fik sig noget af et chok da Neymar igen igen igen blev skadet og nu er ude af den brasilianske trup. Det kan egentlig være Brasiliens held for der har været alt for meget ballade omkring Neymar med voldtægt og hvad der nu er af ballade. Brasilien fik en pligtsejr på 2-0 over Qatar, og det var fint. Honduras er ikke noget specielt, de minder meget om Panama. Nogle store tunge spillere der spiller hårdt og fysisk. Honduras fik overraskende 1-1 imod Paraguay på trods af at have været væk det meste af kampen.

Brasilien er store favoritter til at vinde Copa America men det har trukket noget ned at de har mistet Neymar, for udover alt balladen er Neymar en af Verdens bedste spillere, når han altså spiller. Brasiliens trup er hamrende stærk til Copa America, og jeg tror nu nok de skal klare sig fint uden Neymar. 

Dette er sidste træningskamp inden Copa America starter og der skal tankes selvtillid imod Honduras som ikke burde kunne stille meget op i denne kamp.

Brasilien forventes at stille op som følgende:

Alisson, Daniel Alves, Marquinhos, Thiago Silva e Filipe Luís; Casemiro, Arthur e Coutinho; Richarlison, David Neres e Gabriel Jesus

Honduras har jeg beskrevet i ovenstående, og de kan ikke så meget. De skal spille Gold Cup og kan måske komme et stykke da der er mange endnu ringere hold med der. Honduras fik i sidste kamp ufortjent 1-1 imod Paraguay, det burde de ikke komme i nærheden af i dag. I forrige kamp var de hjemme imod Ecuador og fik 0-0, men Ecuador er ringe ude. Kampen før fik de smæk ude imod Chile og tabte 1-4, nok mere end kamp som kan minde om aftenens i stil.

Brasilien vinder denne kamp spørgsmålet er bare hvor stort.

Linjen startede i -2,5 men er nu nede i -2 asian og dette tager jeg gladeligt for 5 units til odds 1,75 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil så du får mail ved mine bedste spil! :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/06-2019, 15:19
Opdateret 09/06-2019, 23:53