Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 09/06-2019, 23:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Paraguay - Guatemala
Liga: Venskabskamp
Udfald: Paraguay -1,5 asian
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Paraguay skuffede senest ved kun at få 1-1 imod Honduras. Det er ved at være ved tiden hvis der skal tankes selvtillid, og nu skal de møde et ringere hold end Honduas, nemlig Guatemala. Paraguay var klart bedst imod Honduras men fik ikke scoret på deres chancer. Nu skal man gerne slå Guatemala. Guatemala er ikke gode mere, de har mistet meget efter de havde karantæne i et par år og skal igang med landsholdsfodbold igen. 

Paraguay har været inde i en skidt periode i flere år, men det ser lidt lysere ude for dem. Resultaterne har dog ikke været med Paraguay den seneste tid men mange af kampene har også været på udebane hvor bare er svært for hold på disse kanter. Paraguay skal deltage ved Copa America som starter i næste weekend, og det er spændende at se om de kan gøre en figur.

Guatemala er nogle meget meget små spillere, og de vil få store problemer på dødbolde i denne kamp. De kan som egentlig godt spille noget fint teknisk fodbold, men de de er bare ikke med fysisk. Guatamala har mistet mange af deres gamle spillere og derudover har de haft karantæne fra alle turneringer grundet noget korruptionssjov. De har haft svært ved at komme igang igen, og har tabt nogle store nederlag. Fx tabte de 0-7 til Isreal. 0-3 til et B-Argentina, og 0-2 til Ecuador.  Senest vandt Guatemala dog 1-0 over Costa Rica, men igen det er svært ude.

Jeg prøver igen et spil på Paraguay, og synes -1,5 asian er en flot linje, de må kunne vinde denne kamp med nogle mål. Især i luftspillet er Paraguay overlegne. Jeg satser 4 unis på Paraguay -1,5 asian til odds 1,75 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil og få mails når jeg poster de bedste spil! :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/06-2019, 15:35
Opdateret 10/06-2019, 00:58