Eksperten: CDbjerg
Dato: Mandag d. 10/06-2019, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Argentina Kvinder - Japan Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Japan vinder og begge hold scorer ikke
Units: 4
Odds: 1.72
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Kvindernes VM er i fuld gang, og det har været lidt op og ned med kvaliteten indtil nu. Denne kamp er imellem Argentina og Japan. Tror du Argentina er ih åh så gode og at de Messiline så tager du fejl, de er nok nærmere et af de ringeste hold ved VM. Japan ved man aldrig helt hvor man har, men en ting er sikkert de er gode inden for kvindebold, og de har nogle ret gode resultater de sidste 10 år. Flere finaler til ved fx VM og OL og i 20111 blev de såmænd verdensmestre. Jeg forventer dette bliver oneway-traffic og at Argentina er mere eller mindre chanceløse i denne kamp.

Argentina er et af de dårligste hold ved VM, og de skulle da også igennem en intercontienal playoffkamp imod Panama før billetten til VM var i hus. Det blev 1-1 ude imod Panama og så vandt Argentina 4-0 hjemme.  Der er sådan set kun Brasilien der er ret gode til kvindebold i Sydamerika, de andre hold er ok, men så heller ikke mere. Efter Brasilien kommer Colombia og Chile nok og så er Argentina vel en 4-5 bedst i Sydamerika eller hvad man skal sige. 

Argentina har i 2019 mødt nogle hold som vi altid ser til VM, de har tabt 0-5 til Sydkorea, 0-2 til New Zealand og 0-3 til Australien. Den sidste kamp Argentina spillede var lige op til VM hvor de slog endnu ringere Uruguay med 3-1. Generelt for Argentinas resultater har været at de stortset aldrig scorer imod de bedre hold, og nu skal de møde et top 8-hold i Verden i Japan.

Japan er ganske gode, men forventningerne til dem er nok ikke en toplacering til VM. Jeg vil dog ikke helt afskrive dem for de kan virkelig godt spille bold, og på en god dag slår de hold som Frankrig, USA og Tyskland. Japan hører til i toppen af kvindefodbold, og nok har nogle overhalet dem, men de er her stadig. Japan blev verdensmestre i 2011, var i finalen til OL i 2015 og ved seneste VM i 2015 var Japan faktisk også i finalen! Japan har en fin defensiv og de spiller hurtigt og teknisk, dette tror jeg Argentina får store problemer med. Japan kan dog få lidt problemer med dødbolde grundet højden, men jeg tror ikke Argentina kommer i ret meget boldbesiddelse. 

Jeg forventer Japan vinder enkelt, men tør alligevel ikke at tage linjen på -2,-2,5 asian. -2 havde været fint, så havde jeg nok spillet den. Jeg har i stedet fundet et spil på at Japan vinder uden Argentina scorer. Odds har været lavere men den har lige fået et nøk op ad hos nogle af bookmakerne. 

Bet365 har odds 1,72 og Nordicbet har 1,67 og begge steder ser jeg fin værdi.  Jeg satser 4 units.  Spillende hedder resultat/begge scorer begge steder.

Husk og følg mig under min profil så du får mails når mine bedste spil kommer! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/06-2019, 13:43
Opdateret 10/06-2019, 19:51