Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 11/06-2019, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: New Zealand - Holland
Liga: VM kvinder
Udfald: Over 2 kort asian
Units: 5
Odds: 1.90
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

New Zealand og Holland mødes kl. 15.00 ved kvindernes VM, og jeg glæder mig til at se Holland i aktion. Det kan dog blive en svær kamp for Holland da New Zealand forsvarer godt og og kan spille hårdt. Holland bør vinde, men New Zealand har lige slået England så de kan godt engang imellem. Dog kom der lidt malurt i bægeret da New Zealand i deres sidste kamp op til VM på trods af massiv overtag tabte 0-1 til Wales. Jeg tror New Zealand har det bedst med at være underdogs, og ikke skal styre spillet.

Jeg tror godt dette kan blive en hårdt spillet kamp. Begge hold er stærke fysisk og de vil gå til den. Holland er det bedste hold og vil nok have en del boldbesiddelse,  og her kan New Zealand få problemer med især den hurtige hollandske fløj van Sanden. Holland kan nu også godt, og jeg forestiller mig der kommer flere hårde frispark.

Dommer i kampen er brasilianske Edina Alves Batista, og dommere fra Sydamerika plejer ikke at være så blege for at smide om sig med kort. I de seneste 12 kampe Batista har dømt har hun givet min. 3 gule kort, og inden for kvindebolden er det et ret højt snit.

Her kan du du se dommerens stats:

https://us.soccerway.com/referees/edina-alves-batista/171538/

Det er egentlig blevet givet okay med kort i kampene til VM, og der er kun 1 kamp af af de indtil nu 9 kampe der er spillet der ikke er kommet min. 2 kort, vi skal dog bruge 3 for at vinde spillet, men pengene er tilbage ved præcis 2.

Jeg satser 5 units på over 2 kort asian til odds 1,90 hos Bet365, og håber vores kortglade veninde er i dårligt humør i eftermiddag. :)

Husk og følg mig under min proil så du får de bedste spil på mail! :) 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 11/06-2019, 13:48
Opdateret 11/06-2019, 20:06