Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 11/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: USA Kvinder - Thailand Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Under 2 kort asian
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

USAs stærke kvinder kan vinde rigtig stort i aftenens kamp imod Thailand chicks! Der er flere klasser i forskel på de 2 hold og det så man da også sidst holdene mødtes. Her vandt USA hele 9-0, dette var dog i 16, men ikke meget er ændret siden da. Thailand  har spillet et par træningskampe op til dette VM, og det er mildest talt gået af helvede til! USA kommer blæsende afsted fra start og jeg har en ide om de allerede ved pausen har scoret flere mål. Dette kan gøre at tempoet sættes markant ned, og vi derfor ikke får mange kort at se i kampen. Hvorfor træde på nogle der allerede ligger ned. :)

USA er det mest succesrige kvindelandshold i det sidste årti. Det er blevet til en del trofæer, og ganske som fortjent er de igen i år en af favoritterne til at vinde VM. Holdet har mistet flere af deres gamle rutinerede ræve, men de har stadig et meget slagkraftigt hold som kan kvase mange af de andre hold, især på fysikken. 

Thailand er det klart dårligste hold ved VM, og det kan blive grimt rigtig rigtig grimt for dem i aften, med mindre USA viser lidt nåde, men det plejer ikke at ligne dem. Holdene mødtes i USA i 16, og her knuste USA Thailand med hele 9-0 hvilket man ikke kan udelukke gentager sig i aften. :) 

Thaimix har spillet et par træningskampe imod Frankrig som sammen med USA er et af Verdens bedste kvindehold, og så imod Belgien. Imod Frankrig havde Thailand ikke så meget som et skud på mål, Frankrig havde til gengæld 30+ men de døjede med at få scoret. Frankrig vandt dog 3-0, men undervejs tillod de sig at brænde ikke bare 1 men 2 straffespark. Få dage efter var Thailand rejst til Belgien, og det var skidt. Hele 6-0 vandt Belgien, og her scorede Thailand på deres eneste skud i 92 min. Jeg havde analyse på Belgien til nul. Grimt. 

Jeg tror USA smasker Thailand stort i aften, spørgsmålet er bare hvor stort. Allerede ved pausen forventer jeg USA er oppe med nogle mål, og kampen er derfor afgjort og USA kan spare på kræfterne og gå ned i tempo. Thailand kommer næppe over midten i kampen, så de vil være trætte ved pausen allerede.

Jeg er ikke sikker på USA viser Thailand nåde, men man kan da nok godt få lidt ondt af et hold der er så ringe, især på den store scene. og så er det jo kvinder vi har med at gøre. Jeg har på fornemmelsen vi ikke kommer til at se ret mange kort i denne kamp. Thailand får ikke mange kort og kigger vi lidt på det sidste møde i 16, kom der af en eller anden grund et kort til USA i overtiden da de altså førte 9-0, men altså kun 1 kort.  Imod Frankrig hvor Thailand blev blæst ud af banen kom der 2 kort. Imod Belgien kom der ikke nogle. 

Dagens dommer er vi heldige med. :) Hun hedder Laura Fortunato og kan godt give kort, men hun har også en del kampe hvor der ikke er givet nogle kort. Der er vel ikke noget der hedder sympati når man er dommer, men tror godt hun kan slække lidt på kortgivningen hvis Thailand skulle ske og være bagud 0-6. Bare en ide jeg har. 

Jeg prøver ihvertfald at spiller under 2 kort asian til odds 1,83 hos Bet365 for 4 units. Man kan evt prøve under 1,5 kort til odds 2,65 hos Nordicbet/Unibet. Je har ikke set nogle der har spil på 0 kort, men det kunne være frækt for et par håndører.

Husk og følg mig under min profil så du får mail når jeg poster de bedste spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg.


Tippet 11/06-2019, 14:24
Opdateret 11/06-2019, 22:56