Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 12/06-2019, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Nigeria Kvinder - Sydkorea Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Nigeria 1x
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det øvrige marked har næsten samme odds.

Nigeria og Sydkorea tørner sammen i onsdagens tidlige kamp ved kvindernes VM. Jge havde faktisk forestillet mig helt lige odds i denne kamp, og lurede noget da odds startede ret højt på Nigeria. Jeg har tænkt meget over kampen, og jeg kan stadig ikke forstå Nigeria er så store underdogs i denne kamp. Mit bud er egentlig at odds vil falde tæt til kampstart på Nigeria og hvis ikk så live.

Nigeria tabte 0-3 til Norge, men de var godt med, og cifrene lyver en del. Nigeria var ikke uden chance, men Norge scorede på kritiste tidspunkter, og udnyttede også deres chancer, det gjorde Nigeria ikke. Nigeria er klar det hold fra Afrika der har spillet bedst. Nigeria har en stærk angriber i  Oshoala og som til dagligt spiller i Barcelona som var i Champions League finalen. Her scorede hun faktisk. Hun vil komme til at volde Sydkorea store problemer med hendes fysisk. Faktisk kunne det være frækt at spille hende til at score.

Sydkorea blev blæst ud af banen imod værtsnationen Frankrig, og 0-4 lyver det burde have været mere! Frankrig var alt dominerende, og især i luftspillet var de overlegne. Sydkorea kunne ganske enkelt ikke være med fysisk og ej heller i højden. Sydkorea vil få de samme store problemer imod Nigeria. 

Uden at have set de første kampe vil jeg også sige det var ret lige, og med Sydkorea som små favoritter men jeg er overrasket over de er så "store" favoritter som de er nu. Jeg tror på Nigeria, og det kan være jeg tager fejl for måske kan de små sydkoreanerer volde de store afrikanere problemer.

Jeg satser 4 units på Nigeria 1x under dobbeltchance på Bet365 til odds 1,80. Bemærk den kun giver 1,77 under 0,5 asian. Er man fræk napper man en shilling på nigeriansk sejr, og evt. lidt på Oshoala til at score, for hun er giftig nok!

Husk og følg mig under min profil så du får mail når jeg udsender de store spil! :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/06-2019, 00:35
Opdateret 12/06-2019, 21:36