Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 12/06-2019, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tyskland Kvinder - Spanien Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Under 2,5 mål asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Det øvrige marked har næsten samme odds.

Der har været mange tætte kampe til kvindernes VM, og flere af de store favoritter har haft svært ved at spille sig frem til de store chancer. Tyskland burde vinde denne kamp, men Spanien er et subtophold som sagtens kan drille tyskerne. De 2 hold mødtes i november og her spillede de 0-0. Det kunne snildt gentage sig i denne kamp.

Tyskland var ringe imod Kina, og de var lettere heldige med at slippe afsted med sejren på et langskud efter 66 minutter. Det var et ren mirakel at Kina ikks scorede, for i første halvleg fik de brændt nogle store chancer. Tyskland endte med at vinde men det var ikke kønt. Generelt døjer tyskernes offensiv for tiden, fx slog de kun ringe Chile med 2-0 op til VM. En kamp de normalt ville vinde med 5+ før i tiden.

Spanien er et underligt hold. De har masser af gode spillere, har masser af boldbesiddelse men der sker rent ud sagt ikke en skid! De spiller og spiller og spiller. Imod Sydafrika fik de en forskrækkelse da de kom bagud på et kanonmål, men med lidt VAR og et par straffespark endte Spanien med at vinde 3-1, et resultat jeg synes lyver en del. Sydafrika var nu fint med.

Vinderen af kampen vinder puljen, men begge hold er også videre med X, så jeg tror ikke vi får det vilde spil at se. Jeg tror det bliver en tæt taktisk kamp uden de vilde chancer som sidst da de 2 hold mødtes. Holdene er ihvertfald ikke langt fra hinanden niveaumæssigt men mon ikke Tyskland tager endnu en fesen 1-0 sejr.

Jeg satser dog 4 units på under 2,5 mål hos Mr,. Green til odds 1,78. Er du fræk smider du lidt på 0-0,

Husk og følg mig under min profil så du får mail når jeg poster de store spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/06-2019, 00:45
Opdateret 12/06-2019, 21:36