Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 12/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig Kvinder - Norge Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Frankrig -1,-1,5 asian
Units: 5
Odds: 0.50
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 32%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

NB! Oddset er rettet til 0,50 og vundet da det er ½ tabt.

Frankrig ser vildt gode ud, og mine forventninger til dem er ikke blevet mindre. De spillede en fantastisk kamp imod Sydkorea, og er sammen med USA de 2 hold er har gjort bedst figur. Nu er der lidt bedre modstand på menuen i Norge, og nok kan Frankrig få lidt problemer her, men jeg tror hjemmebanen fører dem nemt igennem denne kamp også.

Frankrig er mine favorittter til at vinde VM, og de skuffede ikke i første kamp hvor de smadrede Sydkorea med 4-0, en sejr der snildt kunne have været større. Holdet er fyldt med stjerner, og som herre-holdet kunne de vel snildt stille med et par lige stærke hold. Holdet består af en en håndfuldspillere fra Lyon som er Verdens bedste kvindehold og som netop har vundet CL for 4 gang i træk. Der er et stærkt sammenhold på holdet, og de har så lige opbakningen fra alle deres fans i Frankrig. Der bleiver formentlig udsolgt.

Norge vnadt deres kamp 3-0 over Nigeria men resultatet lyver. Det var en ret tæt kamp, men Norge kendte sin besøgelsestid. Norge minder vel 100 % om det danske landshold i niveau og da de var i Frankrig at spille for et par måneder siden blev de blæst ud af banen med 0-4, og det kunne have gået langt værre! Jeg tror nu ikke Vi skal se Frankrig vinde 5-0, dog kan man ikke udelukke det, men de bør vinde denne kamp.

Frankrig er så gode og så stærke og med den opbakning de har på hjemmebane at de vinder denne kamp.

Odds på -1,-1,5 asain er faldet lidt, men jeg holder mig stadig til den model til odds 1,70 hos Bet365, og satser 5 units. Historikken siger nemlig at holdene plejer at spille tætte kampe. Er man grådig kan man tage den rene -1,5 og en skilling på -2,5.

Husk og følg mig under min profil så du får mail hver gang jeg poster de store spil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/06-2019, 00:57
Opdateret 12/06-2019, 22:52