Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 19/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Japan Kvinder - England Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Under 2,2,5 mål asian
Units: 2
Odds: 1.80
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Bettet blev halvt vundet/halvt annulleret.
Derfor rettet fra 4 til 2 units og sat som vundet.

England er videre fra puljen, så kampen er om første pladsen i puljen.  Japan har 4 point og England har 6. Begge hold har været ekstremt dårlige offensivt, især hvis man kigger på hvem de har af offensive spillere, men også målt på mostanden. Jeg forventer en dødbider kamp hvor der ikke kommer til at ske alverden. Japan kan selvfølgelig nappe førstepladsen, men tror du får meget svært ved at få scoret imod England.

Japan er viceverdensmestre, men jeg tror ikke de kommer i nærheden af at vinde noget til dette VM. De storskuffede imod Argentina som klart er et af de dårligste hold, men Argentina-chicks fightede flot, og Japan skabte ikk en eneste chance. I Japans anden kamp mødte de Skotland, og jeg havde regnet med Skotland havde kunnet yde mere modstand. Japan vandt fortjent 2-1, men deres mål var heldige. Et skud midt i målet, og et straffespark hvor der var film efter min mening. Japan scorer ikke mange mål.

England har længe været en af favoritterne til at vinde VM, de kan da nå det, men jeg synes det har været tvivlsomt med Englands spil. De spillede imod Skotland flot i perioder, men i andre perioder var de væk. Imod Argentina kom de op imod samme defensive mur som Japan gjorde, og med hiv og sving vandt England 1-0. England scorer generelt heller ikke mange mål.

Holdene mødtes  i marts her vandt England 3-0, men nu er der VM, og en uafgjort vil være ok for begge hold. England napper førstepladsen, Japan er sikker på førstepladsen og det hele er lækkert.

Udfra de første kampe tror jeg på en målfattig og kedelig kamp det ligger i kortene. 

Jeg satser 4 units på under 2,2,5 mål asian til odds 1,80 hos Bet365. Markedet ligger her omkring men forventer det falder lidt.

Husk og følg mig på Twitter og under min profil her på Tipperen så du får besked når de bedste spil kommer. :) 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/06-2019, 18:41
Opdateret 19/06-2019, 23:02