Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 18/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Jamaica Kvinder - Australien Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Australien -3 asian
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: ANNULLERET

Jamaica har været dårligere end jeg forventet. De gjorde det godt imod Skotland op til VM, men det er der en god forklaring på. Skotland er nemlig også dårligt kørende. Jamaica tabte 0-3 til Brasilien og burde have tabt større, og imod Italien fik de smæk med 0-5. Australien er et bedre hold end Brasilien og Italien også selvom de ret ufortjent tabte til Italien med 1-2 i overtiden. Australien har brug for point, og med en solid sejr kan de komme i spil til at nuppe førstepladsen i gruppen.

Australien er et meget offensivt hold anført af den stærke angriber Kerr. De har været en darkhorse til at komme et stykke i turneringen, og har stadig gode chancer for at kunne lave ballade. De tabte ufortjent 1-2 til Italien på et dumt mål i overtiden, imod Brasilien var de bagud 0-2, men lavede et flot comeback og vandt 3-2. Australien får ikke problemer med at skabe mange chancer imod Jamaica, spørgsmålet er bare om de scorer på dem. 

Jamaica er ringe, og de kan godt lave lidt med deres stærke angriber Bunny Shaw, det er dog også den eneste der kan lidt. Forsvaret har sejlet og hele 8 mål er lukket ind i 2 kampe. Det kan og bør være endnu flere når de nu skal møde det stærkeste hold i puljen, og derudover jagter førstepladsen i puljen.

Jeg spiller Australien -3 asian til odds 1,83 hos Bethard for 4 units de er lange bedre end Jamaica. Kunne de score 3 imod stærke Brasilien bør de kunne score en håndfuld imod Jamaica.

Husk og følg mig på Twitter og under min profil her på Tipperen så du får besked når de bedste spil kommer. :) 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/06-2019, 19:17
Opdateret 18/06-2019, 22:51