Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 19/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Skotland Kvinder - Argentina Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 5
Odds: 2.05
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 123%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Skotland og Argentina spiller om at slutte henholdsvis som nr. 3 og nr. 4. Der går nogle 3ere videre, og skulle et af disse  hold gå videre må det hold som skal møde dem slubre sig om munden! :D Skotland har skuffet mig, og Argentina har overrasket mig altså ikke vildt men deres defensiv har været stærk faktisk. Skotland har sejlet rundt, og Argentina har stået inde i målet og har vel ikke haft et skud på mål. Det stinker langt væk af få mål.

Skotland har flere fornuftige spillere der til dagligt gør det godt i Premier League, men det har man ikke kunne se til VM. De har været meget tandløse, og især offensivt har det været skidt. De skal være et langt bedre hold, men sådan som Argentina har spillet er jeg ikke sikker på det bliver en nem opgave for skotchicks.

Argentina er helt sikkert et af de dårligste hold til VM, men de har overrasket positivt. De har spillet med de midler de har, og det har været at stå meget langt tilbage og have fokus på defensiven. De fik 0-0 imod viceverdensmestrene fra Japan, og de fik lukket helt ned for de normalt rapfodede japanere der ikke havde et skud på mål. Imod England var Argentina lidt mere pressede, men endte alligvel med at tabe 0-1. Da de kom bag forventede man de ville gå frem, men nej, de blev tilbage og gjorde det de er bedst til nemlig at forsvare sig. 

Skotland er bedst og burde vinde. Skal de videre skal de ihverfald vind for kun 4 af de 6 bedste 3ere går videre. Som det ser ud nu kan Argentina med bare 1 point i kampen ende med at gå videre som en af de bedste 3ere, medmindre New Zealand slår Canada eller vinder deres sidste kamp mod Cameroun, men det kan blive svært nok. 

Går Argentina frem og spiller, så tror jeg de taber med nogle mål, men spiller de som de har gjort i de første kampe så bliver det meget svært for Skotland at nedbryde dem. Jeg tror derfor på få mål.

Jeg satser  5 store units til flotte odds 2,05 på under 2,5 mål hos 888,  Bwin har odds 2,00, Bet365 har 1,90, men det øvrige marked er under. 

Husk og følg mig på Twitter og under min profil her på Tipperen så du får besked når de bedste spil kommer. :) 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/06-2019, 20:12
Opdateret 19/06-2019, 23:00