Eksperten: CDbjerg
Dato: Mandag d. 17/06-2019, 02:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Costa Rica - Nicaragua
Liga: VM kvinder
Udfald: Costa Rica -2 asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Gold Cup startede i nat, og vi fik et par store sejre i de første kampe. Denne tendens kan fortsætte i nat hvor Costa Rica skal møde Nicaragua. Gold Cup afholdes altid i USA, men denne gang har man fordelt det lidt. Der spilles 2 kampe i Costa Rica, og 2 kampe i Jamaica, resten afholdes i USA. Derfor er Costa Rica på hjemmebane i denne kamp hvilket er en kæmpe fordel, og derudover er Costa Rica bare mand for mand meget stærkere end Nicaragua.

Der er nok ikke meget tvivl om at Mexico eller USA vinder Gold Cup. De er lige en tand eller to over de øvrige hold. Er der et hold der kan drille nogle af førstnævnte så er det nok Costa Rica. De har et fint hold med spillere der har masser af erfaring  fra udenlandske ligaer. Det bliver spændende at se om Mayron George fra FCM kan gøre lidt figur. Costa Ricas reultater er ikke blændende men hjemme og imod et ringe hold skal de sendes godt ind i turneringen med en solid sejr.

Nicaragua er ikke noget specielt, og de blev da også blæst ud af banen imod Argentina op til Gold Cup. De havde sådan set ikke et skud på mål, men i overtiden fik de et tyndt straffespark som gjorde de fik pyntet lidt på resultatet. De fleste af spillerne spiller i den hjemlige liga, men enkelte spiller uden for grænsen. Disse klubber er dog nogle små nogle som Nybergssund fra Norge. Spillerne er små, og de for store problemer imod Costa Rica fysisk.

Jeg  tager Costa Rica -2 asian til odds 1,78 hos Bet365 for 4 units. 

Husk at følg mig på Twitter og under min profil her på tipperen.dk så du får mail når spil udsendes. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 16/06-2019, 16:04
Opdateret 17/06-2019, 07:14