Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 20/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Thailand Kvinder - Chile Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Chile -2 asian
Units: 5
Odds: 1.85
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: ANNULLERET

Det bliver et brag af en kamp når Chiles kvinder torsdag skal møde Thaimix. Der har været stor forskel på de 2 holds præstationer, også selvom alt er tabt for begge. Thailand har fået kæmpe klø hvorimod Chile har holdt fint stand med 2 klassehold. Chile kan med en sejr være heldig at gå videre, men det kan godt blive svært, men ikke udelukkes. Jeg tror nu Chile vil være glade for bare at score og vinde, og det bør de imod Thailand som er langt efter de øvrige nationer ved VM.

Chile har sgu gjort det flot. Jeg havde nok regnet med de ville få nogle grumme nederlag, men de holdte Sverige fra at score helt hen til sidst i kampen, og endte med at tabe 0-2. Imod USA var de bagud 0-3 ved pausen, men fik 0-0 i anden halvleg. Flot af Chile. Deres forsvarsspil er ganske solidt, men self når de møder tophold som USA og Sverige vil de få problemer. Nu skal de se om de kan vinde en kamp ved VM, og det er der ganske gode chancer for imod ringe Thailand. Med lidt held kan Chile gå videre, meeeen så skal de nok score en del mål, men chancen er der bestemt.

Thailand er ringere end jeg forventede. De er så lille og ringe teknisk at de slet ikke kan være med. Målmanden er elendig. Eneste postitive er at de fik scoret imod Sverige, og hende der scorede var udemærket. De har absolut intet præsteret Thailand, ikke engang fået et hjørnespark eller noget som helst. Så at de har fået et mål et vildt. :) 

Chile bør vinde denne kamp uden de store problemer, men det kan selvfølgelig være de har svært ved pludselig at skulle styre spillet og have bolden meget. Det tror jeg dog godt de kan, de har jo slået gode hold som fx Australien og hvem de nu ellers har vundet over. Jeg ser ihvertfald Chile som klart bedst. 

Jeg havde nok forventet omkring -2,5 asian, men linjen er startet lidt lavere. Jeg tager 5 units på Chile -2 asian til odds 1,85 hos 888, som har klart højeste odds på dette lige nu. Odds er på vej ned på Chile, men der er noget værdi at hente endnu. De frække kan tage nogle af de højere handicaps for hvert mål øger Chiles chancer for at gå videre. Man kan også spille på lidt på at Thailand ikke scorer til omkring odds 2. Det bliver svært for dem.

Husk og følg mig under min profil og på Twitter så du får besked ved de bedste spil! :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 18/06-2019, 00:15
Opdateret 20/06-2019, 23:04