Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 21/06-2019, 01:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Uruguay - Japan
Liga: Copa America
Udfald: Uruguay -1,5,-2 asian
Units: 5
Odds: 1.79
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Uruguay kvaste natten til mandag Ecuador med 4-0, og de så virkellig stærke ud og kan være dem der skal slå Brasilien i kampen om Copa America trofæet. De får en nem modstander i Japan som netop har tabt 0-4 til Chile. Japanerne startede fint med fight og ok spil, men som kampen skred frem havde de store problemer imod Chile. Det ligner en sikker sejr til Uruguay over Japan.

Uruguay har et rigtig spændende hold. Defensiven er stærk med Giminez og Godin og i angrebet med hamrende stærke Suarez og Cavani. De jordede Ecuador i første kamp, og med en sejr over Japan vil de være videre.  Offensiven er bare giftig og de kom til flere store chancer end dem de scorede på. Imod Japan bliver det nemmere. 

Japan stiller med et meget ungt hold som ligner det som de nok skal bruge til OL, og i kampen imod Chile havde de fx 6 debutanter. De startede fint, men luften gik hurtigt af ballonen. De kommer til at få det meget meget svært imod stærke Uruguay. På dødbolde vil det fx være det rene kræs for Uruguay overfor de små unge japanere.

Der er ikke så meget mere at skrive, og jeg skynder mig at satse 5 units på Uruguay -1,5,-2 asian til odds 1,79 hos Bet365. Markedet er allerede begyndt at falde, og vil sikkert falde mere endnu. Kunne godt forestille mig -2 asian faktisk.

Husk og følg mig under min profil og på Twitter så du får besked om de bedste spil når jeg poster dem. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 18/06-2019, 03:16
Opdateret 21/06-2019, 06:34