Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 21/06-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Luxembourg Kvinder - Andorra Kvinder
Liga: Venskabskamp
Udfald: Luxembourg holdet målet rent
Units: 5
Odds: 2.20
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 121%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Luxembourg og Andorra kvinder skal fredag aften spille et brag af en kamp! Vi snakker 2 af de allerringeste, men Andorra er nu de dårligste og de scorer sjældent. Jeg synes oddset på at Andorra ikke kommer på tavlen lækkert, og det skal prøves.

Det er røven af 4. divison der skal spille venskabskamp i aften, og man må formode at Luxembourg er det bedste hold.  Lux vinder da af og til en kamp, det gør derimod Andorra ikke, og de scorer sjældent. Sidste kamp Lux spillede var faktisk imod Andorra.

Andorra er pivhamrende ringe, og jeg så faktisk et par af deres kampe i VM-kvalen for et par år siden. De var ikke over midten næsten, og deres enlige angriber var en kraftig model der ikke løb mange meter. :) Om hun spiller endnu eller måske har tabt sig vides ikke! :D

Andorra er ret nye inden for kvindebolden, og det virker ikke til de gør så meget ud af det, de har ihvertfald tabt 9 af 9 kampe, og fakstisk har de kun scoret i deres første kampe som de tabte 3-5. 2 af målene var på frispark. Andorra har ikke mødt nogle gode hold, og har fx tabt 0-7 til Georgien som er virkelig dårlige. 

De 2 hold mødtes faktisk i november, og her vandt Luxembourg 2-0 på udebane.

Jeg går imod Andorra når jeg kan, og det gør jeg igen. De virker ikke til at prioterer kvindefodbold særlig højt, og nok er Luxembourg ikke nogle vidundere heller, men de har trods alt en del mere rutine, og noget bedre resultater med sig. 

Odds er steget en del på Luxembourg i løbet af eftermiddagen. De startede i 1,14 og er nu i 1,50. Nok fordi de nok ikke bare scorer 3-4 mål, men det er mere realistisk de scorer et par stykker. 

Til gengæld er odds så også steget på at Andorra ikke scorer, og man får flotte odds 2,20, dette satser jeg da gladeligt 5 units på. Er man fræk kan man tage Luxembourg vinder til 0 til odds 2,60, men er lidt bange for om de kan være så ringe at de heller ikke får scoret.

Husk og følg mig under min profil og på Twitter så du får besked når jeg poster de bedste spil! :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 21/06-2019, 17:08
Opdateret 21/06-2019, 21:39