Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 23/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig Kvinder - Brasilien Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Over 2,5 kort
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Danske Spil med samme odds.

Frankrig og Brasilien spiller om en plads i kvartfinalen til kvindernes VM. Frankrig er og skal være det bedste hold, men de kan godt få lidt problemer imod Brasilien. Begge hold spiller meget fysisk og Brasilien har flere kort for hårdt spil.  Det er en vigtig kamp for begge hold, og med 2 hold der kan gå til den kan der godt komme kort. Et par bookmakere ligger over det ovrige marked. 

Frankrig er en af de store favoritter til at vinde VM, men nu begynder de hårde kampe at komme så de kan få problemer. Frankrig er på hjemmebane, og dette kan give nogle fordele, men det kan bestemt også være det modsatte hvis dommeren vil undgå at blive kaldt "hjemmebanedommer." 

Frankrig har fået 0, 1 og 1 kort, så de har ikke væltet sig i kort, men det kan komme nu. 

Brasilien kan godt spille bold, men optakten til VM har været skidt med en masse nederlag i træk. De har gjort det okay, og nu er de videre, men det bliver en svær kamp imod værterne Frankrig. Brasilien spiller meget hårdt, og har da også fået rimeligt med kort i deres første kampe. De har fået 2, 3 og  2 kort. Især midtbane Formiga spiller meget hårdt, og hun var ude med karantæne i sidste kamp, men er nu klar til at give den gas på imod Frankrig.

Dommer er Marie Beaudoin fra Canada. Hun har dømt 2 kampe, her har kun givet 5 og 2 kort. Hun giver udemærket med kort i de kampe hun dømmer, og 3 kort burde hun give i en kamp som denne.

De 2 hold mødtes i november til en venskabskamp her kom der 2 kort, nu er der meget mere på spil, nemlig en plads i kvartfinalen ved VM. Jeg tror der kommer en god sjat kort i denne kamp.

Flere bookmakere er nede i odds og Bet365 giver fx kun 1,75 på over 2,5 kort. Nordicbet og Danske Spil har 1,75 og dette er et fint odds. Jeg satser 4 units på dette. Er man fræk kan man tage lidt på over 3,5 kort.

Husk og følg mig under min profil på tipperen og på Twitter så du får de bedste spil på mail når de udsendes. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 23/06-2019, 16:21
Opdateret 23/06-2019, 23:00