Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 25/06-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Holland Kvinder - Japan Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: Holland vinder
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Holland og Japan tørner i aften sammen ved kvindernes VM. Det er en kamp om en plads i kvartfinalen og kampen er på papiret lige. Jeg har dog en god fidus til hollænderne. Odds har været omkring de 1,80, men er i løbet af dagen steget, og jeg har nu besluttet mig for at prøve den hollandske sejr. 


Inden VM gik igang havde jeg Holland som sorte heste til at vinde VM, og selvom spillet ikke altid har været prangede synes jeg de har vist fine takter af og til. Holland er forsvarende Europamestre, så man skal ikke helt kimse af holdet som fx er Danmarks onde ånd. Holdet er talentfuld over hele linjen, og i front har man den store stærke angriver Vivienne Miedema. Hun er en af de bedste kvindlige angribere.

Holland har vundet 3 af 3 kampe, og ikke alle lige overbevisende, fx vandt man på et mål i overtiden mod New Zealand. Derudover er Cameroun slået 3-1 og Canada 2-1.

Japan er igang med et generationsskifte og stiller med mange unge spillere, men holdet er stadig fint. Japan synes jeg har skuffet eller ihvertfald nok gjort det som forventet, men nu tror jeg ikke den går længere. De skuffede bigtime med 0-0 imod Argentina, slog Skotland 2-1 og i sidste kamp imod Englang tabte de 0-2. Holland minder på mange måder om England. Japanerne ikke ret store, og de kan få store problemer på dødbolde.

Der er mange indbyrdes opgør, og sidste år i Algarve Cup vandt Holland med 6-2 over Japan. Det er en hyggeturnering, så man kan nok ikke ligge så meget i det. 

Jeg er glad for odds 2 på Holland hos Bet365, ihvertfald mere glad end for de 1,80 de har stået i tidligere. Jeg satser 4 units. Er man vild kan man prøve en skilling på Miedema til at score første mål til odds 5,20 hos 888. 

Husk og følg mig på Twitter og under min profil her på Tipperen så du får mail ved de bedste spil. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 25/06-2019, 17:34
Opdateret 26/06-2019, 01:19