Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 06/07-2019, 17:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: England Kvinder - Sverige Kvinder
Liga: VM kvinder
Udfald: 1
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

England og Sverige kvinder mødes til kvindernes VM i kampen om bronzemedaljerne. Begge hold kunne egentligt ligeså godt have stået i finalen, men sådan skulle det ikke være. Umiddelbart er det en lige kamp, men jeg synes England har været bedst, og derudover må Sveriges spillere være trætte efter en hviledag mindre og en forlænget spilletid imod Holland. 

England gav USA rigtig god modstand i semifinalen, men USA var kyniske og scorede på deres chancer. England fik et mål annulleret, og til sidst i kampen brændte de straffespark. Jeg fatter dog ikke at White som er Englands bedste angriber ikke fik lov at sparke. England har nu brændt 3 straffespark til VM, og deres topscorer White har ikke skudt et eneste. Underligt. England har spillet flot, og de har egentlig overrasket mig en smule. Jeg synes de fortjener medaljer.

Sverige har også overrasket mig positivt. De har i perioder spillet fint, og i semifinalen imod Holland var de klart bedst i første halvleg, men i anden halvleg mistede svenskerne simpelthen kræfterne, og Holland kom bedre med. I den forlængede spilletid var Sverige meget meget trætte.

England er det bedste hold, og derudover har de en ekstra dags hvile i stængerne efter en lang turnering. Sverige så meget trætte ud og med en forlænget spilltid og en dags mindre hvile tror jeg de får det svært imod et stærkt og opsat England.

Jeg satser 4 units på en sejr til England til odds 1,83 hos Bethard.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 06/07-2019, 12:29
Opdateret 06/07-2019, 23:52